ATMOSFERA DO KLJUČANJA! Prvenstvo Srbije nije ni počelo, a već je haos - Grobari sve zakuvali!

Autor:

Sport

11.09.2024

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već je uzbudljivo.

ATMOSFERA DO KLJUČANJA! Prvenstvo Srbije nije ni počelo, a već je haos - Grobari sve zakuvali!

Foto: Starsport

U petak počinje novo prvenstvo Srbije za rukometaše, a prva utakmica će biti između Crvene zvezde i Vranja. Međutim, najveću pažnju privlači meč između dva najveća pretedenta za titulu - Vojvodine i Partizana. Vojvodina, višestruki uzastopni šampion Srbije, doživela je prekid svoje dominacije prošle sezone kada ih je u finalu Kupa Srbije savladao Partizan. Ovaj meč je odlučen posle sedmeraca i ostao je upamćen po izuzetnoj neizvesnosti.

Odmah nakon žreba, postalo je jasno da bi odigravanje ovog meča moglo da izazove probleme. Naime, hala "Slana bara" u Novom Sadu, tradicionalno mesto odigravanja mečeva Vojvodine, nije mogla da ispuni zahteve za sigurnosne uslove, posebno zbog zahteva Partizanovih navijača za 500 karata. Kao rezultat, direktor Super lige Dejan Milenković je naložio domaćinu da odabere dvoranu koja ispunjava uslove, a kao moguća opcija se pominje Spens.

Pre nego što se odigra prvenstveni duel, ove dve ekipe će se sastati u Banjaluci u okviru borbe za Superkup. Interesovanje za ovaj meč je izuzetno veliko, s obzirom da su ulaznice rasprodate, a očekuje se prisustvo više od 4.000 gledalaca.

Sve u svemu, prvo kolo prvenstva Srbije za rukometaše obećava uzbuđenje i neizvesnost, a meč između Vojvodine i Partizana već sada izaziva veliku pažnju javnosti.

Za sva dešavanja u svetu rukometa pratite nas na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading