ŠOKATNO: Nemanja Majdov izbačen iz sporta na PET meseci!

Autor:

Sport

15.09.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao.

ŠOKATNO: Nemanja Majdov izbačen iz sporta na PET meseci!

Foto: OKS

Reprezentativac Srbije u džudou, Nemanja Majdov, suspendovan je na pet meseci zbog kršenja pravila džudo saveza. Ova vest je izazvala dosta pažnje javnosti i izazvala brojne reakcije.

Majdov je dobio suspenziju nakon što je utvrđeno da je prekršio pravila ponašanja koja su propisana od strane nacionalnog džudo saveza. Ovaj potez izazvao je različite komentare, s obzirom na to da je Nemanja Majdov jedan od najuspešnijih džudista u Srbiji i da je ostvario značajne rezultate na međunarodnoj sceni.

Foto: OKS

Nemanja Majdov

Suspendovanje Nemanje Majdova izazvalo je veliku pažnju javnosti, kako ljubitelja džudoa, tako i sportskih analitičara. Mnogi su izrazili razočaranje ovakvom odlukom, smatrajući da je petomesečna suspenzija preterana, s obzirom na dosadašnje rezultate i doprinos koji je Majdov dao srpskom džudou.

Nemanja Majdov je jedan od najpoznatijih džudista u Srbiji, poznat po svojim izuzetnim rezultatima i doprinosu srpskom džudou. Rođen je 1996. godine u Srbiji, a veoma rano je pokazao talenat za džudo. Sa samo 23 godine, osvojio je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u džudou, čime je postao jedan od najmlađih evropskih šampiona u ovoj disciplini.

Majdov je takođe predstavljao Srbiju na Olimpijskim igrama, gde je ostvario zapažene rezultate i privukao pažnju internacionalne džudo scene. Njegov doprinos popularizaciji džudoa u Srbiji i regionu izuzetno je značajan, te je stekao veliku popularnost među ljubiteljima borilačkih veština.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading