SPORTSKI SAVEZ SRBIJE U POSETI TRSTENIKU: "Veoma je značajna odlična komunikacija!"

Autor:

Sport

12.09.2024

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski savez Srbije će se truditi koliko god je u mogućnosti da pomaže svojim članicama - ističe Štefanek.

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE U POSETI TRSTENIKU: "Veoma je značajna odlična komunikacija!"

Foto: SSS

Sportski savez Srbije svakodnevno se trudi da održava što bolji kontakt sa svojim članicama, pa je u sklopu redovnih aktivnosti organizovana i poseta opštini Trstenik i teritorijalnom sportskom savezu.

Predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka i generalnog sekretara Gorana Marinkovića ugostila je predsednica opštine Milena Turk i predsednik Sportskog saveza Trstenik Vladimir Savić sa svojim saradnicima. 

Sportski savez Trstenika uspešno sprovodi akcije Sportskog saveza Srbije, akciju Budi zdrava - vežbaj sa nama, Seoske igre Sportskog saveza Srbije čije su regionalno takmičenje organizovali dve godine zaredom i Mali sajam sporta. Predsednik SSS Štefanek istakao je ovom prilikom značaj dobre saradnje koja je doprinela bogatijoj sportskoj ponudi Trstenika:

- Verujem da će Sportski savez Trstenik još više unaprediti svoj rad i da ćemo nastaviti odličnu dosadašnju saradnju. Veoma je značajna odlična komunikacija koju već godinama imamo sa ovim sportskim savezom. Sportski savez Srbije će se truditi koliko god je u mogućnosti da pomaže svojim članicama - rekao je Štefanek.

Predsednica opštine Trstenik napomenula je da se opština trudi da unapređuje sportsku infrastrukturu, sportska hala je dobila u svom sklopu i kuglanu sa dve staze prošle godine, ove godine uz pomoć Ministarstva sporta izgrađen je fudbalski teren sa veštačkom travom u okviru Sportskog centra Trstenik, a ove sezone renovirani otvoreni bazen imao je još jednu uspešnu sezonu. Predsednica Turk najavila je da će u budućnosti nastaviti da se ulaže u sport, a samim tim i u infrastrukturu.

Generalni sekretar Goran Marinković nada se da će i neke nove ideje poteći upravo iz Trstenika koji ima još potencijala koje treba razvijati u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading