DIJAMANTI I MILIONI NA POMOLU ZA SRBIJU: Spremite se za Angelinu Topić i haos u Briselu - Evo kakva nagrada se smeši našoj heroini!

Autor:

Sport

10.09.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešna godina za atletičarku.

DIJAMANTI I MILIONI NA POMOLU ZA SRBIJU: Spremite se za Angelinu Topić i haos u Briselu - Evo kakva nagrada se smeši našoj heroini!

Foto: Profimedia

Ovog petka, Brisel će biti poprište finalnog takmičenja Dijamantske lige, gde će se okupiti vrhunski atletičari iz celog sveta. Među njima će biti i naša reprezentativka Angelina Topić, koja se plasirala među najboljih šest u disciplini skoka uvis. Ovogodišnje takmičenje je za nju bilo izuzetno uspešno, sa osvojenih 22 boda na samo tri mitinga, obezbedila je svoje mesto među najboljima.

Angelina će se suočiti sa izuzetno jakom konkurencijom, među kojom su i svetska rekorderka Jaroslava Mahučik, Irina Geraščenko, Nikola Olislegers, Elinor Paterson i druge vrhunske atletičarke. Ovo će biti prava prilika da se vidi koliko je mlada srpska atletičarka spremna da se izbori sa najboljima i da pokaže svoj talenat i veštinu.

Republika

Foto: Profimedia

Srpska atetičarka: Angelina Topić

Dijamantska liga, kao i uvek, obećava bogate nagrade za najuspešnije takmičare. Prvo mesto nosi nagradu od 30.000 dolara, prestižni dijamantski pehar i vajld kartu za Svetsko prvenstvo u Tokiju narednog septembra. Ostale pozicije takođe donose značajne novčane nagrade, pa će takmičarke koje zauzmu drugo, treće, četvrto, peto i šesto mesto biti nagrađene sa 12.000, 7.000, 4.000, 2.500 i 2.000 dolara, redom.

Pored Angeline, u subotu će se u Briselu takmičiti i Adriana Vilagoš i Milica Gardašević, koje takođe imaju priliku da pokažu svoje umeće i ostvare zapažene rezultate. Svoje utiske i očekivanja možete pratiti na našem sajtu u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading