ANGELINA ĆE SA NJIM POKORITI SVET: Dečko srpske atletičarke je pravi šmeker

Autor:

Sport

03.09.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je uz majku i oca najzaslužniji za vraćanje osmeha na lice naše mlade skakačice uvis.

ANGELINA ĆE SA NJIM POKORITI SVET: Dečko srpske atletičarke je pravi šmeker

Foto: ST/Dragan Kadić

Mlada srpska atletičarka Angelina Topić (19) stigla je u Beograd nakon osvajanja zlatne medalje u skoku uvis na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u Peruu. Samo mesec dana nakon teške povrede skočnog zgloba zadobijene na Olimpijskim igrama u Parizu, Topić je pokazala izuzetnu snagu volje i posvećenost, vraćajući se u vrhunsku formu i osvojivši zlato.

Angelini je na aerodromu "Nikola Tesla" priređen zasluženi doček, a jedno lice ju je najviše obradovalo. U pitanju je njen dečko Aleksa Tomić (21) sa kojim je neko vreme u vezi, a koji je pred svima dokazao da je neviđeni šmeker. Naime, on ju je dočekao sa porukom "Svetski šampioni čega", čime je citirao američkog sprintera Noe Lajlsa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by angelina<3 (@angelinatopic)

 

- Znate šta me najviše boli? Kad gledam NBA finale i njima stoji "svetski šampioni" na čelu. Svetski šampioni čega? SAD? Da me ne shvatite pogrešno, volim SAD s vremena na vreme, ali to nije čitav svet. Ovo je svet. Ovde se gotovo sve države bore i sijaju, noseći svoje zastave kako bi pokazali koga predstavljaju. U NBA nema zastava - poruka je Lajlsa.

Republika

Foto: Instagram.com/angelinatopic

Aleksa ispred aerodroma u Beogradu

Sada je Angelina postala prvak sveta i sada svi dobro znaju za nju. Srpska atletičarka je bila toliko oduševljena gestom dečka, pa je ovu sliku objavila uz emotikon suza. Međutim, njihova ljubav je mnogo veća od toga. Ako je suditi po fotografijama koje redovno kače na Instagramu, oni nameravaju zajedno da pokore svet. Pritom je njihova ljubavna priča evidentno slična onoj koju imaju Angelinini roditelji Dragutin i Biljana Topić, koje je atletika spojila.

Naime, Aleksa Tomić je rođen u Jagodini, živi u Ćupriji, atletikom se bavi 10 godina. Počeo je na Uličnoj trci, gde ga je i primetio Dragan Zdravković. Aleksa je atletičar ćuprijske Morave i najbolji je junior Srbije u disciplinama 800 i 1500 metara. On je ove uspehe ostvario na prvenstvu za starije juniore u Kruševcu, a potom i za mlađe juniore u Sremskoj Mitrovici. Ljubav između Angeline i Alekse se očigledno rodila na takmičenjima i reprezentaciji Srbije tokom juniorskih dana. Mnoge je to podsetilo na priču o upoznavanju Dragutina i Biljane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by angelina<3 (@angelinatopic)

 

Podsetimo, Angelina je za poslednjih mesec dana prešla ogroman put, kako fizički tako i emocijalno. Ona je polomila nogu na zagrevanju kvalifikacija na Olimpijskim igrama ali je ipak skakala i umalo nije izborila mesto u finalu. Samo nekoliko nedelja kasnije ona je na SP za juniore skokom od 191 centimetar došla do zlata. Odmah po povratku u domovinu je Angelina Topić rekla kako je izuzetno ponosna na ovaj uspeh, posebno zbog svih okolnosti.

- Put definitivno nije bio lak, ovo je bila najteža borba sa kojom sam se suočila u celoj mojoj karijeri. Mogu da kažem da sam vrlo ponosna i više nego zadovoljna. Na sreću ili žalost sam imala jako težak put do ovde tako da sam mogla malo da saberem utiske. I dalje sam pod euforijom zbog svega što se desilo, ovih poslednjih mesec dana su toliko bili kratki, a i činilo se da traju čitavu večnost. Od samog dna sam se popela na vrh i jako sam ponosna zbog toga - rekla je Angelina Topić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading