SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Povreda je PROŠLOST za Angelinu Topić! U Parizu je doživela PEH, ali već na SP napada ZLATO!

Autor:

Sport

24.08.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska atletičarka ponovo na terenu.

SJAJNE VESTI ZA SRBIJU! Povreda je PROŠLOST za Angelinu Topić! U Parizu je doživela PEH, ali već na SP napada ZLATO!

Foto: Starsport

Angelina Topić

Mlada srpska atletičarka Angelina Topić, uprkos teškoj povredi koju je doživela na Olimpijskim igrama, nalazi se među 17 imena sportista i sportistkinja mlađih od 20 godina na spisku reprezentacije Srbije za juniorsko Svetsko prvenstvo. Ovaj povratak nakon povrede je definitivno dobra vest za srpsku atletiku.

Angelina se nesrećno povredila na zagrevanju pred početak kvalifikacija na Olimpijadi, ali je pokazala izuzetnu snagu i hrabrost tako što se ipak takmičila. Iako je uspela da se plasira u finale, kasnije se ispostavilo da je imala prelom u stopalu. Nažalost, zbog ozbiljnosti povrede, nije mogla da nastupi u finalu i ostala je bez šanse da se bori za medalju.

Selektor Edin Zuković je objavio spisak reprezentacije Srbije za juniorsko Svetsko prvenstvo u atletici u Limi. Na spisku se nalazi čak 13 devojaka, među kojima je i Angelina Topić. Ovo je sjajna prilika za mlade srpske atletičarke da pokažu svoj talenat i ostvare zapažene rezultate na međunarodnoj sceni.

Republika

Foto: Profimedia

Angelina Topić

Šampionat sveta za mlade atletičare i atletičarke održaće se od 27. do 31. avgusta u Limi. Ovo takmičenje predstavlja veliku priliku za najtalentovanije sportiste da pokažu svoje veštine i steknu dragoceno iskustvo takmičenja na međunarodnom nivou.

Nema sumnje da je pred Angelinom Topić blistava budućnost, koju će potvrditi u godinama pred nama, dok je nesrećan epilog iz Pariza srpska atetičarka već arhivirala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading