NEVEROVATNO! EVO ŠTA ŠUMAHER MOŽE DA RADI NA OPORAVKU: Ovo su do sada najoptimističnije informacije u vezi sa Nemcem

Autor:

Sport

10.09.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlo je skoro 11 godina od kobnog pada na skijanju.

NEVEROVATNO! EVO ŠTA ŠUMAHER MOŽE DA RADI NA OPORAVKU: Ovo su do sada najoptimističnije informacije u vezi sa Nemcem

Foto: www.profimedia.rs

Mihael Šumaher, za mnoge najbolji vozač Formule 1 svih vremena, teško se povredio 29. decembra 2013. posle pada na skijanju na francuskim Alpima. Skoro 11 godina posle nesreće, otkriveni su detalji koji su obradovali sve poštovaoce osvajača sedam titula.

Poznati nemački dnevni list Bild otkrio je najkonkretnije detalje vezane za dosadašnju rehabilitaciju Mihaela Šumahera. Kako navodi ovaj medij, u sklopu rehabilitacije legendarni vozač je vozio u Mercedesu AMG, a svrha toga bila je stimulisanje mozga poznatim zvucima. Ova neobična metoda pokazuje koliko je tim oko Šumahera posvećen njegovom oporavku.

Otkriveno je da je za Mihaela angažovano čak 15 lekara, masera i asistenata kako bi mu pružili najbolju negu 24 sata dnevno. Ovo svedoči o tome koliko je njegova rehabilitacija zahtevala timski rad i posvećenost stručnjaka koji su uključeni u ovaj proces.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mihael Šumaher dok je vozio Formulu 1


Najnovije, vrlo ohrabrujuće vesti stižu iz kruga bliskih Šumaherovih saradnika. Legendarni pilot Formule 1 sada može da sedi za stolom, što predstavlja značajan korak u njegovom oporavku. Informacije o Šumaherovom stanju uglavnom dolaze na kapaljku, ali svaka vest o njegovom napretku razveseli njegove navijače širom sveta.

Legendarni pilot Formule 1 Mihael Šumaher može da sedi za stolom. Stanje Šumahera, koji je uveden u veštačku komu i bio na nekoliko operacija nakon pada na skijanju, od tada je obavijeno velom misterije, a informacije uglavnom dolaze na kapaljku. Međutim nekadašnji F1 vozač i bivši timski kolega slavnog Nemca, Džoni Herbert naveo je kako šampion Formule 1 može konačno samostalno da sedi, što je sigurno razveselilo sve njegove navijače.

Uprkos velom misterije koji okružuje Mihaelovu rehabilitaciju, svaka nova informacija o njegovom napretku donosi nadu i radost svima koji ga podržavaju u borbi za oporavak.

Mihael Šumaher proveo je više od dve decenije trkajući se u Formuli 1 i drugim kategorijama pre svog debija u F1 1991. godine na Velikoj nagradi Belgije. Njegova impresivna karijera i veliki broj osvojenih titula i dalje su inspiracija mnogima širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading