UBIJENA MLADA GIMNASTIČARKA! Bila je šampionka države u preskoku!

Autor:

Sport

02.09.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je u toku, a policija je pozvala sve koji imaju informacije o ovom slučaju.

UBIJENA MLADA GIMNASTIČARKA! Bila je šampionka države u preskoku!

Foto: University of Wisconsin Whitewater

Užasne vesti stižu iz Amerike, gde je ubijena poznata sportistkinja Univerziteta Vinskonsin Vajtvoter - gimnastičarka Kara Velš (21). Njeno tragično stradanje potresa sportsku javnost širom sveta.

Kara Velš je bila jedna od najboljih sportistkinja svog koledža i bila je šampionka države u preskoku tokom treće godine studija. Njena izuzetna veština i posvećenost gimnastici doneli su joj veliku popularnost i poštovanje u sportskim krugovima.


Policija je uhapsila 23-godišnjeg muškarca pod optužbom za ubistvo prvog stepena sa predumišljajem. Iako je utvrđeno da je Kara Velš poznavala osumnjičenog, nije potpuno jasna priroda njihovog odnosa. Tokom istrage utvrđeno je da je pre pucnjave došlo do sukoba između njih dvoje, što dodatno baca senku sumnje na motiv zločina.
Republika

Foto: University of Wisconsin Whitewater

Ubijena gimnastičarka Kara Velš

 

- Tokom istrage utvrđeno je da je pre pucnjave došlo do sukoba između njih dvoje - kratko je poručila policija u saopštenju.

Istraga je u toku, a policija je pozvala sve koji imaju informacije o ovom slučaju da im se jave. Saradnja javnosti može biti od presudnog značaja za rasvetljavanje ovog tragičnog događaja.

Ova tužna vest potresa ne samo sportsku zajednicu Univerziteta Vinskonsin Vajtvoter, već i sve ljubitelje sporta širom sveta. Kara Velš će ostati upamćena po svojim izuzetnim sportskim dostignućima, a njena prerana smrt ostavlja prazninu koju će teško popuniti. Svojim sjajem i talentom, Kara je ostavila neizbrisiv trag u svetu sporta, a njeni uspesi će zauvek biti deo sportske istorije Univerziteta Vinskonsin Vajtvoter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading