PREMINUO SRPSKI SPORTISTA! Velika tuga u svetu sporta - bio je svetski ŠAMPION!

Autor:

Sport

31.08.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva tragedija.

PREMINUO SRPSKI SPORTISTA! Velika tuga u svetu sporta - bio je svetski ŠAMPION!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Danas su stigle tužne vesti iz sveta kik-boksa, vesti koje su potresle mnoge ljubitelje ovog sporta. Nažalost, Kik-boks savez Srbije saopštio je da je danas preminuo bivši evropski i svetski šampion Jovan Nikolić. Nikolić je bio dvostruki evropski i svetski šampion, te je ostavio dubok trag u svetu kik-boksa.

Jovan Nikolić je bio veoma cenjen u svetu kik-boksa, a njegova smrt ostavlja veliku prazninu kako u sportu, tako i među njegovim kolegama i poštovaocima kik-boksa širom sveta. Njegov doprinos ovom sportu je neizmerno važan, te će se njegovo ime zauvek pamtiti u kik-boks zajednici.

- Sa velikom tugom obaveštavamo vas da je preminuo naš dvostruki evropski i svetski šampion Jovan Nikolić. Sahrana će se obaviti na donjem starom groblju u Futogu 3. septembra u 15:00. Kik boks savez Srbije najiskrenije izražava saučešće porodici i prijateljima. Neka mu je večna slava! - objavio je Kik-boks savez Srbije na svom profilu.

Ovo će biti prilika da se porodica, prijatelji i poštovaoci kik-boksa oproste od velikog šampiona i čoveka koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu sporta.

Kik-boks savez Srbije je uputio iskreno saučešće porodici i prijateljima Jovana Nikolića. Njegova smrt je nenadoknadiv gubitak za svet kik-boksa, ali će se sećanje na njegovu izuzetnu sportsku karijeru i ličnost večno čuvati u srcima mnogih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading