NIŠTA BEZ PREDBRAČNOG UGOVORA?! Sportista ima punu podršku TEJLOR, ali pravila su JASNA - bez DOGOVORA nema PRSTENA!

Autor:

Sport

18.08.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svift i Kelsi su jedan od najuspešnijih parova, da li će proći ovaj test?

NIŠTA BEZ PREDBRAČNOG UGOVORA?! Sportista ima punu podršku TEJLOR, ali pravila su JASNA - bez DOGOVORA nema PRSTENA!

Foto: Tanjug/AP

Poljubac Tejlor Svift i Trevisa Kelsija

Iako ih dele hiljade kilometara, Tejlor Svift i Trevis Kelsi dokazali su da prava ljubav ne poznaje granice. Pevačica i NFL zvezda uspeli su da održe čvrstu vezu, uprkos geografskim izazovima. Izvori bliski paru otkrivaju da njihova veza nikada nije bila jača, iako su često razdvojeni.

- Tejlor i Trevis uvek stavljaju jedno drugo na prvo mesto čak i kada su fizički razdvojeni. Njihova veza je nešto što nikada pre nisu iskusili - rekao je jedan insajder za ET.

Ova izjava dolazi nakon brojnih spekulacija o njihovom odnosu, koje su dodatno pojačane sve većim interesovanjem javnosti. Insajder dalje opisuje par kao "veoma naklonjen", ističući da su u stalnom kontaktu putem poruka i video poziva preko "FaceTime-a". Pored toga, Kelsi redovno šalje cveće i pažljive poklone kako bi iznenadio Tejlor, što dodatno učvršćuje njihovu vezu.

Ova vest dolazi nakon što su mediji otkrili da je Tejlor Svift posetila Kelsija na setu njegove nove emisije "Da li ste pametniji od zvezde?", što je samo još jedan dokaz njihove posvećenosti.

Njih dvoje su prvi put javno obznanili svoju vezu u septembru 2023. godine, kada je Tejlor viđena kako navija za Kelsija tokom NFL utakmice protiv Čikago Medveda na stadionu Erovhed u Kanzas Sitiju. Od tada, Tejlor je podržavala svog partnera na čak 12 njegovih utakmica, uključujući i Super Boul LVIII, gde je Kelsi osvojio svoju treću titulu šampiona.

Trevis, s druge strane, pokazao je svoju podršku prema Tejlor prateći je širom sveta tokom njenog rekordnog Eres tura. Poseban trenutak njihove veze dogodio se u junu 2023. godine, kada je Kelsi napravio nezaboravan nastup na sceni tokom njenog koncerta u Londonu, što je kasnije opisao kao fantastičan doživljaj.

Dok se šuška o mogućoj veridbi, izvori tvrde da bi svaki korak ka braku bio uslovljen čvrstim predbračnim ugovorom. Prema rečima insajdera, NFL zvezda neće ući u brak bez takvog dogovora, što ukazuje na ozbiljnost njihovog pristupa budućim planovima. Ostaje da se vidi da li će njihova ljubav rezultirati veridbom, ali jedno je sigurno, Tejlor i Trevis su trenutno jedan od najpraćenijih parova na svetu, a njihova priča nastavlja da inspiriše fanove širom planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading