NA NISKE JE GRANE PAO! Nekada je bio Zvezdino pojačanje, a sada POTPISAO za trećeligaša!

Autor:

Sport

16.08.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od odlaska iz redova crveno-belih karijera mu je krenula silaznom putanjom.

NA NISKE JE GRANE PAO! Nekada je bio Zvezdino pojačanje, a sada POTPISAO za trećeligaša!

Foto: Starsport

Ričar Odada, Seku Sanogo, El Fardu Ben, Gelor Kanga i Aksel Bakajoko

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Intera, Aksel Bakajoko (26) mogao bi uskoro da potpiše ugovor sa italijanskim trećeligašem Peruđom.

Nakon epizode na stadionu "Rajko Mitić", gde je stigao na insistiranje tadašnjeg trenera Dejana Stankovića, Bakajoko nije uspeo da se istakne, ali je ipak uspeo da odigra pet utakmica i osvoji dve duple krune sa Crvenom zvezdom.

Bakajoko je svoje fudbalsko obrazovanje stekao u omladinskom pogonu Red Stara iz Pariza, pre nego što ga je Inter doveo 2014. godine. Inter je pružio priliku mladom Francuzu koji je čak debitovao za prvi tim milanskog kluba u utakmici Lige Evrope, gde je Inter savladao Spartu iz Praga rezultatom 2:1.

Republika

Foto: Starsport

Aksel Bakajoko


Ovaj fudbaler koji pokriva sve pozicije po desnoj strani terena, nije uspeo da se zadrži u redovima Intera, te je sada na korak od potpisa za Peruđu.

Francuz je već bio poznat javnosti na Apeninima, pošto je bio vezan ugovorom za Nerazure celih sedam godina. Sada, nakon neuspešne epizode u Crvenoj zvezdi, Bakajoko se vraća na Apenine, ovoga puta kako bi predstavljao italijanskog trećeligaša Peruđu.

Bakajoko je još u karijeri nastupao na pozajmicama u francuskom Sošou i švajcarskom Sen Galenu, pre nego što je stigao na Marakanu, odakle je potom završio u južnokorejskom Čeonanu.

Očigledno da je njegova karijera posle Zvezde krenula stranputicom, jer nije uspeo da pronađe angažman u nekom "zvučnijem" ili trofejnijem klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading