NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Vrela Klaudija ponovo oduševila pratioce - zbog nje termometar probija sve granice! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.08.2024

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uključite klimu. Zbog nje temperatura naglo skače.

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Vrela Klaudija ponovo oduševila pratioce - zbog nje termometar probija sve granice! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/claudia_romani

Italijansko-američka lepotica Klaudija Romani je ponovo zapalila društvene mreže svojom najnovijim serijom provokativnih fotografija u kupaćem kostimu.

Ova četrdesetdvogodišnja lepotica, koja je nekada bila licencirani fudbalski sudija, redovno oduševljava svoje pratioce izazovnim fotografijama na Instagramu gde ima preko 1,3 miliona pratilaca, ali ovog puta je svoje fanove ostavila u pravoj groznici.

Romani je podelila niz fotografija sa plaže na kojima pozira u različitim zavodljivim pozama čime je ove vrele avgustovske dane ulinila još toplijim.

Međutim, mnoge pratioce je začudilo što joj društvo na vrelom suncu u Majamiju pravi samo knjiga, koju je Klaudija preporučila svima:

 

Treba istaći da atraktivna devojka koje je do sada pozirala za mnogobrojne muške magazine, ima i svoj nalog na OnlyFans platformi.

Trenutno živi u Majamiju, gde je odlučila da se nastani nakon što je napustila posao fudbalske sudije u Italiji. Razlog za napuštanje ovog posla bila je javna kritika koju je dobila zbog otvorenog pružanja podrške italijanskom gigantu Fudbalskom klubu Milan.

Ostaje u sećanju kako je svom voljenom klubu pružila i podršku uoči revanš meča polufinala UEFA Lige šampiona u kojem su se sastali gradski rivali Milan i Inter.

Ona je pozirala na plaži u Majamiju, a ispod nje nalazio se peškir sa obeležjima Milana. Na ovaj način Klaudija je poslala poruku igračima Milana da želi da oni preokrenu rezultat protiv Intera i plasiraju se u finale Lige šampiona.

 

 

Kada je reč o Klaudiji, ona je prozvana najseksepilnijim fudbalskim sudijom na svetu, a pojavljivala se na naslovnim stranama magazina "Plejboj", "GQ" i "Kozmopoliten".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading