TRAGEDIJA! Preminuo slavni sportista od SRČANOG udara! Odmah se oglasila supruga i OBJASNILA o čemu je reč!

Autor:

Sport

08.08.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez izdao zvanično saopštenje.

TRAGEDIJA! Preminuo slavni sportista od SRČANOG udara! Odmah se oglasila supruga i OBJASNILA o čemu je reč!

Foto: printscreen/facebook

Brazilska bodibilding scena nedavno je zavijena u crno, nakon što je Antonio Leso Bras de Souza preminuo od posledica srčanog udara odmah posle takmičenja.

Mediji u Brazilu su preneli da je do tragedije došlo nakon Otvorenog prvenstva Navege, gde je Leso učestvovao. Hitna medicinska pomoć nije uspela da spasi njegov život, a smrt je potvrđena i od strane Federacije za bodibilding i fitnes Sao Paula.

Federacija za bodibilding i fitnes Sao Paula je objavila zvanično saopštenje u kojem se izražava najdublje saučešće porodici i prijateljima Antonija Lesa Brasa de Souze. Predsednik SPFE Aleks Santos takođe je izrazio žaljenje povodom gubitka ovog talentovanog sportiste.

 

 

- Sa dubokim žaljenjem, predsednik SPFE Aleks Santos i cela organizacija Otvorenog prvenstva Navege 2024, održanog u gradu Navegantesu, objavljuju smrt atlete Antonija Lesa Bras de Souze. Naše najdublje saučešće porodici i prijateljima zbog ovog neprocenjivog gubitka - saopštila je federacija za bodibilding i fitnes Sao Paula.

Supruga preminulog bodibildera, Jone Farijas, takođe se oglasila povodom ovog tragičnog događaja. Ona je istakla da je Leso bio veoma fokusiran i posvećen sportu, ali je takođe naglasila problem dehidracije koji je prisutan u bodibildingu.

- Bio je veoma dehidriran. Ovo je sport koji stvara zavisnost. Bio je veoma fokusiran - rekla je Jone Farijas.

Antonio Leso Bras de Souza će ostati upamćen kao talentovani bodibilder čija je strast prema sportu ostavila dubok trag u brazilskoj bodibilding zajednici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading