NAŠI REPREZENTATIVCI PUCAJU OD OPTIMIZMA! Davidovac, Podraščanin i Slađana OTKRILI dokle može Srbija u Francuskoj!

Autor:

Sport

21.07.2024

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike nade polažemo u kolektivna takmičenja.

NAŠI REPREZENTATIVCI PUCAJU OD OPTIMIZMA! Davidovac, Podraščanin i Slađana OTKRILI dokle može Srbija u Francuskoj!

Foto: Republika.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas srpske olimpijce, koji će predstavljati našu državu na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Najveća očekivanja su, svakako, od kolektivnih sportova, gde ćemo pomno pratiti utakmice muških i ženskih selekcija u odbojci i košarci, dok će nas u vaterpolu predstavljati trostruki uzastopni šampioni planete.

Tim povodom smo na prijemu svih spskih reprezentativaca kod predsednika Vučića, čuli mišljenje Dejana Davidovca, ispred košarkaša, kapitena muške odbojkaške selekcije Marka Podraščanina i reprezentativke u istom sportu Slađane Mirković.

- Uvek je velika čast i pre svega veliko zadovoljstvo. Ja lično mnogo volim da predstavljam svoju zemlju, uvek mi je drago da se odazovem reprezentaciji. Kako meni, tako i svim ostalima - rekao je košarkaš Crvene zvezde, Dejan Davidovac, čiji se oporavak s nestrpljenjem očekuje u Pešićevom timu.

Vođa srpskih odbojkaša i član evropskog šampiona, italijanskog Trentina, Marko Podraščanin, smatra da "orlovi" mogu da naprave značajan rezultat u "gradu svetlosti":

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marko Podraščanin

- Za nas sportiste nema veće časti, posle 12 godina smo na Olimpijskim igrama, ovaj put sasvim zasluženo. Mislim ako se stvari poklope, da možemo čaki dobro da prođemo, ali uvek potrudićemo se da igramo našu prepopznatljivu igru. Dobili smo grupu sa ekipama kojima možemo da igramo, čak i domaćinom Francuskom, koja je svetski prvak i osvajač Lige nacija. Međutim, sve se svodi na tu četvrtfinalnu utakmicu, ali opet kažem idemo korak po korak kako bismo se što bolje spremili da uđemo u finale - istakao je Podraščanin za "Republiku".

Istog mišljenja je i Slađana Mirković, koja se nada uspehu u Parizu:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađana Mirković

- Mnogo nam je drago što imamo priliku da učestvujemo na još jednim Olimpijskim igrama. Naravno, nema veće časti nego braniti boje svoje zemlje, nadam se da ćemo obradovati veliki broj ljudi - naglasila je Slađana Mirković, reprezentativka Srbije u odbojci.

Jel se nadate medalji?

- Idemo korak, ja ne volim previše da pričam o tome, ali naravno da ćemo dati sve od sebe - zaključila je Slađana Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading