JEZIVO: Rumunska sportistkinja dobila užasne pretnje od kolege - sve je objavila na društvenim mrežama! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.07.2024

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije želela da ćuti. Kompletn prepisku je ugledala svetlost dana. Posla će imati adovati i sudovi.

JEZIVO: Rumunska sportistkinja dobila užasne pretnje od kolege - sve je objavila na društvenim mrežama! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/dianabelbita

Rumunska MMA zvezda Dijana Belbica nedavno je postala meta šokantnih pretnji od strane američkog borca Rubena Vora, koji je trenutno u organizaciji boksa bez rukavica.

Situacija je eskalirala kada je Vora uputio jezive poruke njenom dečku Kameronu Vankampu, uključujući pretnje grupnim silovanjem. Ovo je izazvalo oštru reakciju Dijane Belbice, koja je odlučila da javno objavi prepisku na društvenim mrežama i zatraži sankcionisanje Vora.

 

 

Nakon što je postala meta jezivih pretnji, Dijana Belbica se nije uplašila i odlučila je da se suoči sa situacijom hrabro. Ona je javno poručila Rubenu Voru da angažovanje advokata neće promeniti činjenicu da joj je pretio grupnim silovanjem. Ova hrabra reakcija pokazuje odlučnost i hrabrost Dijane Belbice u suočavanju sa nepravdom.

S druge strane, Ruben Vor je uzvratio optužbama Dijane Belbice, tvrdeći da je ona i njen dečko ostavljala negativne komentare o njemu na društvenim mrežama. On je najavio da će angažovati ozbiljnog advokata i tužiti ih za klevetu, ističući da želi da ga ostave na miru. Ovakva reakcija dodatno komplikuje situaciju i naglašava ozbiljnost sukoba između ove dve MMA ličnosti.

 

Ova situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, kako ljubitelja MMA sporta, tako i šire. Komentari na društvenim mrežama pokazuju različite stavove, sa mnogima izražavanjem podrške Dijani Belbici i osuđivanjem pretnji koje je dobila. Takođe, javnost prati razvoj situacije i očekuje dalje korake koje će preduzeti nadležne institucije u vezi sa ovim slučajem.

Sukob između Dijane Belbice i Rubena Vora predstavlja jedan od šokantnijih događaja u svetu MMA, ističući problematiku pretnji i nasilja u ovom sportu. Hrabrost i odlučnost Dijane Belbice u suočavanju sa pretnjama zaslužuju divljenje, dok reakcija Rubena Vora dodatno komplikuje situaciju. Ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati situacija i kakav će biti ishod ovog kontroverznog sukoba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading