NORIS OSVOJIO POL POZICIJU ZA VN ŠPANIJE! Požar POKVARIO atmosferu u Meklarenu!

Autor:

Sport

22.06.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom izbegnute su teže posledice.

NORIS OSVOJIO POL POZICIJU ZA VN ŠPANIJE! Požar POKVARIO atmosferu u Meklarenu!

Foto: www.profimedia.rs

Vozaču Meklarena, Landu Norisu, pošlo je za rukom da izbori pol poziciju uoči trke za Veliku nagradu Španije, jer je napravio veliko iznenađenje.

Noris je pokazao izuzetne vozačke sposobnosti i ostvario značajan uspeh za svoj tim, stvarajući uzbuđenje među ljubiteljima automobilizma širom sveta.

Međutim, radost zbog postignutog rezultata prekinula je neočekivana neprijatnost - požar koji je izbio u montažnoj kući Meklarena u Barseloni. Vatra je buknula u kuhinji, izazivajući zabrinutost među članovima tima. Jedan od članova ekipe je hitno prebačen u bolnicu, ali srećom, nije bilo težih povreda zahvaljujući brzoj reakciji vatrogasne ekipe i efikasnoj evakuaciji.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Noris u razgovoru sa Luisom Hamiltonom (desno)

Tim Meklaren je zvanično saopštio da im je lokalna vatrogasna ekipa pružila neophodnu pomoć u gašenju požara, ističući zahvalnost svima koji su brzo reagovali u ovoj situaciji. Saopštenje je takođe naglasilo da su svi članovi tima i gosti uspešno evakuisani iz zgrade, pružajući dodatni razlog za zahvalnost i olakšanje.

- U gašenju nam je pomogla lokalna vatrogasna ekipa. Hvala svima koji su brzo reagovali i što na sreću nije bilo težih posledica - stoji u saopštenju Meklarena.

Trka za Veliku nagradu Španije na programu je u nedelju od 15 časova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading