KOLAKOVIĆ NEZADOVOLJAN PORAZOM! Zaslužujemo da ODEMO na Olimpijske igre!

Autor:

Sport

22.06.2024

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija nije uspela da savlada Poljsku.

KOLAKOVIĆ NEZADOVOLJAN PORAZOM! Zaslužujemo da ODEMO na Olimpijske igre!

Foto: Starsport

Igor Kolaković

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije, Igor Kolaković, izneo je svoje utiske posle poraza od Poljske u meču Lige nacija.

Iako su "orlovi" izgubili rezultatom 2:3, Kolaković je istakao da su osvojena dva seta od izuzetnog značaja za dalji plasman na Olimpijske igre.

- Odigrali smo lepu utakmicu, bilo je jako kvalitetno sa naše strane. Naterali smo Poljake da dobro razmišljaju. Mislimo da smo zaslužili da odemo na Olimpijske igre. Zbog borbe i želje koje ispoljavamo na svakom meču, i kad gubimo i kad vodimo - rekao je Kolaković.

Foto: OSSRB

Odbojkaši Srbije

Srbija vodi veliku borbu za plasman na Olimpijske igre, a ova dva osvojena seta će imati značajan uticaj na konačnu odluku. Sada je potrebno da Poljska savlada Kubu kako bi Srbija obezbedila plasman u Pariz.

Odluka o tome da li će Srbija ići na Olimpijske igre biće doneta u poslednjem kolu u nedelju. Kuba će odmeriti snage sa Poljskom od 13:30, dok će Srbija igrati protiv Slovenije od 20:30. U slučaju trijumfa Kubanaca, odbojkaši Srbije moraće da pobede Sloveniju kako bi ostvarili plasman na Olimpijske igre.

Poslednji mečevi u okviru Lige nacija biće od presudnog značaja za odbojkaše Srbije. Borba za plasman na Olimpijske igre dostiže vrhunac, a meč sa Slovenijom biće od velike važnosti za ostvarivanje ovog cilja. Srbija će dati sve od sebe kako bi ostvarila pobedu i obezbedila svoje mesto na Olimpijskim igrama u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading