GRBIĆ ZAGRMEO POSLE POBEDE NAD "SVOJOM" SRBIJOM! "Neću da ISPIRAJU usta"!

Autor:

Sport

22.06.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as bez dlake na jeziku.

GRBIĆ ZAGRMEO POSLE POBEDE NAD "SVOJOM" SRBIJOM! "Neću da ISPIRAJU usta"!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor odbojkaša Poljske, Nikola Grbić, nije želeo da se ispiraju usta pričama o njegovoj pomoći Srbiji nakon pobede njegove trenutne ekipe nad bivšom u pretposlednjem kolu Lige nacija.

Legendarni bivši reprezentativac naše države je istakao da ne želi da se stvara utisak da pomaže Srbiji, naglašavajući da je njegova odluka da odmori nekoliko igrača za naredni meč bila vođena isključivo taktičkim razlozima.

- Spomenuo sam već nekoliko puta da ne želim da se ispiraju usta da ja pomažem Srbiji, kad već dva puta nisam mogao da ih kvalifikujem, pa da ću sad da ih kvalifikujem - rekao je Grbić za sajt Odbojkaškog saveza Srbije posle pobede Poljske rezultatom 3:2 nad Srbijom. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Grbić

Ova izjava je izazvala dosta pažnje, s obzirom na Grbićev prethodni angažman kao selektora reprezentacije Srbije. Podsetimo, Nikola je odmorio nekoliko igrača za sutrašnji meč protiv Kube, ali je istakao da to nije učinio kako bi pomogao Srbiji da ostvari pobedu.

On je objasnio da još nije odlučio koje 12 igrača će voditi na Olimpijske igre u Parizu, te da svaka utakmica predstavlja novi izazov u donošenju te odluke.

- Sutra će igrati Kurek, Leon, Janoš... Menjam stalno tim jer nisam još odlučio kojih 12 će da ide na Olimpijske igre. Posle svake utakmice imam još veći problem... Taman pomislim da je to to, ali onda dođe ovaj levoruki i odigra ovako. Sad me stavio u problem. To je razlog što smo igrali sa ovakvom ekipom - zaključio je Grbić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
божадунстер

23.06.2024 15:08

Срам те било,да не помогнеш својој земљи.