KOLAKOVIĆ PRESEKAO! Selektor Srbije OBJAVIO spisak pred NAJVAŽNIJE BITKE za Pariz!

Autor:

Sport

15.06.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poslednji voz" za odlazak na Olimpijske igre.

KOLAKOVIĆ PRESEKAO! Selektor Srbije OBJAVIO spisak pred NAJVAŽNIJE BITKE za Pariz!

Foto: Starsport

Igor Kolaković

Odbojkaška reprezentacija Srbije je pred novim izazovima, a selektor Igor Kolaković je danas saopštio spisak igrača koji će predstavljati našu državu na utakmicama treće sedmice Lige nacija u Ljubljani.

Ovaj turnir donosi poseban značaj jer će se odbojkaši Srbije boriti sa selekcijom Kube za plasman na Olimpijske igre u Parizu.


Srbija, koja se trenutno nalazi na devetom mestu FIVB rang liste sa 251,55 bodova, suočiće se sa Kubom koja se nalazi na desetom mestu sa 250,64 boda. Očekuje se da će ovi mečevi biti izuzetno uzbudljivi i da će odrediti novog učesnika Olimpijskih igara.
Republika

Foto: Starsport

Kapiten Srbije Marko Podraščanin

Na spisku odbojkaške reprezentacije Srbije za naredne mečeve Lige nacija nalazi se 15 igrača. Među njima su tehničari Vuk Todorović i Nikola Jovović, korektori Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić, libera Milorad Kapur i Vukašin Ristić, blokeri Marko Podraščanin, Petar Krsmanović, Aleksandar Nedeljković i Nemanja Mašulović, te primači Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miran Kujundžić, Pavle Perić i Veljko Mašulović. Ovo je tim sa izuzetnim talentom i iskustvom, spreman da se suoči sa jakim protivnicima i ostvari uspeh na terenu.

Srbija će imati izuzetno izazovan raspored u Ljubljani. Prvi meč ih očekuje protiv Kube 19. juna od 16:30, a zatim će se suočiti sa Turskom 21. juna od 20:30. Treći protivnik Srbije biće Poljska 22. juna od 16:30, dok će poslednji meč u ovom delu takmičenja odigrati protiv domaćina Slovenije 23. juna od 20:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading