MLAĐE JE UVEK BILO SLAĐE: Legendarni hrvatski trener je zaveo 48 GODINA mlađu lepoticu, EVO KADA JE SVE TO POČELO

Autor:

Sport

15.06.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svemu i uvek najbolji.

MLAĐE JE UVEK BILO SLAĐE: Legendarni hrvatski trener je zaveo 48 GODINA mlađu lepoticu, EVO KADA JE SVE TO POČELO

Foto: printscreen/X/@ShutNews

Najbolji trener u celoj istoriji NFL, legendarni Bil Beličik (72) osvojio je mlado srce 24-godišnje lepotice Džordan Hadson.

Prema informacijama koje je objavio američki portal "TMZ" iskusni stručnjak, koji inače ima hrvatsko poreklo, navodno se zabavlja sa Džordan Hadson koja je od njega mlađa čak 48 godina. Njih dvoje uslikani su zajedno i na jednoj skupocenoj jahti u Hrvatskoj i to je dodatno "podgrejalo" spekulacije.

On je posle 10 godina veze raskinuo sa dugogodišnjom izabranicom Lindom Holidej. Navodno je sve počelo dok je još uvek bi ou vezi sa Lindom.

"Njih dvoje su se upoznali još 2021. godine na jednom letu, razmenili su kontakte i povremeno su se čuli. Pričali su o njenim školskim projektima, rutinama za čirlidersice", navodi se u tekstu i dodaje se da su postali mnog oviše od prijatelja 2022. godine kada su Bil i Linda raskinuli.

"Nisu hteli da se stvari pročuju, tako da su krili svoju vezu. Međutim, izvori su nam preneli da je ona bila na stadionu krišom i pružala mu podršku u prethodne dve godine. Tek nedavno su izašli u javnost. Beličik je bio na njenom takmičenju čirlidersica u martu, bili su zajedno na poslovnom putovanju u Hrvatskoj, a zajedno su viđeni i na prijemu Toma Brejdija u Kuću slavnih", stoji u tekstu.

Beličik je pre veze sa spomenute dve žene bio u braku sa Debi Klark od 1977. do 2006. godine i imaju troje dece. Ćerka Amanda je trener lakrosa na jednom koledžu u Masačusetsu, dok su mu njegovi sinovi Stiven i Brajan bili asistenti u Petriotsima.

Pogledajte i kako izgleda Hadsonova:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading