POKUŠAO JE DA GLUMI MANGUPA: Opsovao rivala, pa dobio šta je zaslužio - Mladi Meksikanac ponizio Amerikanca! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2024

06:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bezobrazluk mu se ipak nije isplatio.

POKUŠAO JE DA GLUMI MANGUPA: Opsovao rivala, pa dobio šta je zaslužio - Mladi Meksikanac ponizio Amerikanca! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ AFeldmanMMA

Američki UFC borac Riki Tursios (31) doživeo je težak poraz od Meksikanca, Raula Rosasa Juniora (19), na nedavnoj UFC večeri u Luisvilu. Mlađi borac je uspeo da dođe do pobede "davljenjem", prisilivši protivnika da se preda, što je izazvalo iznenađenje među obožavaocima borilačkih veština širom sveta.

Pre same borbe, došlo je do neobičnog incidenta kada je Tursios odbio da pruži pesnicu svom rivalu i da se pozdravi s njim. Umesto toga, uputio je uvredu Meksikancu i odmah započeo borbu. Ovakvo ponašanje dodatno je motivisalo sjajnog tinejdžera, što je imalo veliki uticaj na ishod meča.

 

 

Raul Rosas Junior je do sada u karijeri ostvario impresivan niz od devet pobeda uz samo jedan poraz, što ga svrstava među perspektivne mlade talente u UFC svetu. Njegova tehnička veština i sposobnost da iskoristi protivničke slabosti postali su prepoznatljivi među fanovima borilačkih veština.

Nakon poraza, mnogi fanovi su izrazili mišljenje da je Tursios zaslužio ono što je dobio, imajući u vidu njegovo neprijateljsko ponašanje pre borbe. Ova situacija je dodatno podgrejala diskusije o sportskom ponašanju i poštovanju prema protivnicima u borilačkim sportovima.

Ovaj događaj je još jednom pokazao da borbe u UFC svetu često donose neočekivane preokrete i da je mentalna priprema, kao i poštovanje prema protivnicima, od presudnog značaja za konačan ishod meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading