FANOVI ĆE MORATI JOŠ DA ČEKAJU! Određen NOVI TERMIN meča Tajsona i JUTJUBERA!

Autor:

Sport

07.06.2024

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ništa od prvobitnog termina koji je bio zakazan 20. jula.

FANOVI ĆE MORATI JOŠ DA ČEKAJU! Određen NOVI TERMIN meča Tajsona i JUTJUBERA!

Foto: www.profimedia.rs

Planirani bokserski meč između Majka Tajsona i Džejka Pola koji je trebalo da se održi 20. jula je odložen zbog zdravstvenih problema "gvozdenog Majka".

Tajson je tokom leta imao hitnu medicinsku intervenciju, a prema rečima novinara Krisa Maniksa, u pitanju je problem sa čirom. Iako se spekulisalo da će meč biti otkazan, nova borba je zakazana za 15. novembar na AT&T stadionu u Arlingtonu, Teksasu.

Kris Maniks je izrazio sumnju u to da je problem sa čirom manji, ističući da u određenim fazama života, posebno kada je reč o pripremi za profesionalni bokserski meč, nijedan zdravstveni problem nije zanemarljiv. Ovo izaziva dodatnu pažnju javnosti i postavlja pitanje da li će Tajson uspeti da se oporavi i dovede u formu za ovu dugo očekivanu borbu.

Foto: www.profimedia.rs

Majk Tajson

Iako su ljubitelji boksa razočarani zbog odlaganja meča, novi datum 15. novembar pruža im novu priliku da isprate spektakl uživo. AT&T stadion u Arlingtonu će biti domaćin ovog događaja koji će sigurno privući pažnju široke publike, s obzirom na popularnost i kontroverze koje prate ove dve bokserske ličnosti.

Dok se Tajson oporavlja, javnost spekuliše o tome kako će se ovo odlaganje odraziti na samu borbu. Da li će dodatno vreme za pripremu imati pozitivan ili negativan uticaj na formu ova dva boksera? Da li će i dalje biti isti nivo tenzije i očekivanja ili će ovo odlaganje promeniti dinamiku same borbe?

Tajsonova hitna medicinska intervencija ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu da se pruži dovoljno vremena za oporavak pre povratka u ring. Svi se nadaju da će se "gvozdeni Majk" uskoro vratiti u formu i da će novi datum borbe doneti spektakl vredan čekanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading