BIO U ZVEZDI, A SADA BI DA BRANI ČAST MAJKA TAJSONA: Legenda spremna da uđe u ring s jutjuberom

Autor:

Sport

03.06.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejk Pol ostao bez rivala, ali sada bi mogao da dobije još jednog asa za protivnika.

BIO U ZVEZDI, A SADA BI DA BRANI ČAST MAJKA TAJSONA: Legenda spremna da uđe u ring s jutjuberom

Foto: www.profimedia.rs

Borba koju su fanovi boksa dugo čekali između Majka Tajsona i Džejka Pola odložena je na neodređeno vreme zbog zdravstvenih problema legende. Ovaj događaj je trebalo da se održi u Arlingtonu 20. jula, ali je odložen da bi se Tajson oporavio od pogoršanja stanja s čirom.

- Želim da zahvalim fanovima širom sveta na podršci i razumevanju tokom ovog perioda. Nažalost, zbog pogoršanja čira, doktor mi je savetovao da smanjim treninge na nekoliko nedelja da bih se odmorio i oporavio - rekao je Tajson.

Odluku o odlaganju potvrdio je i Netfliks, koji će raditi prenos ovog spektakla. Tajson je naglasio da je njegovo telo u boljem stanju nego što je bilo od devedesetih i da se uskoro vraća punom rasporedu treninga. Međutim, nakon što je njihova borba odložena, Roj Džons Juniorkoji je pre četiri godine održao osam rundi protiv kolege u boksu Tajsona u neocenjenom egzibicionom meču, priznao je da bi bio voljan da zameni Gvozdenog Majka nakon što je ovaj odustao.

- Pomišljam na to. Možda ću se pripremiti za tu situaciju. Možda ću se dovesti u formu za to - rekao je Džons, pa nastavio:

- Nikada nisam razmišljao o tome, ali s obzirom na situaciju s borbenim mečom, mislim da je to sjajna ideja. Biću spreman i u formi jer, ako borba ne bude održana, idealan  sam čovek za zamenu Majka u borbi protiv Džejka Pola i to je nešto o čemu razmišljam. Ako je borba tu, onda da.

Džons se povukao iz boksa pre šest godina, ali se vratio za jedan meč protiv bivšeg UFC šampiona Entonija Petisa u septembru prošle godine, kada je izgubio na poene. On je potvrdio izveštaje da je bio povezan s borbom protiv bivšeg rivala Džejka Pola Tomijem Fjurijem i adresirao potencijalni meč protiv Huloja Sezara Čavareza džuniora. U međuvremenu se bavio promocijom boksa u svetu, pa je tako bio i u Beogradu, gde je išao u posetu Crvenoj zvezdi.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Roj Džons Junior prilikom poseti Zvezdi

- Nisam razmišljao o tome jer ja sam ja i samo razmišljam o tome da budem najbolji što mogu biti i nikada nisam razmišljao o tome. Onda to rešim u ringu. Naravno, pojavila se ona stvar s Fjurijem, i onda me neko nedavno pitao da li bih se borio protiv Čaveza u egzibicionom meču. To je ludo. Skakao bih na to, ali sada kada se ovo pojavilo, ima smisla dovesti se u formu za borbu sa Džejkom Polom i to bi bila jedna od najvećih borbi ove decenije - kazao je Junior.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading