PRO REKO PREDAO KRUNU! Reprezetativac Srbije odveo Mađare na KROV EVROPE!

Autor:

Sport

07.06.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolisti Ferencvaroša osvojiti su titulu u Ligi šampiona.

PRO REKO PREDAO KRUNU! Reprezetativac Srbije odveo Mađare na KROV EVROPE!

Foto: Starsport

Dušan Mandić na meču protiv Dinamo Tbilisija

Vaterpolisti Ferencvaroša ostvarili su ogroman uspeh osvajanjem titule u Ligi šampiona. U finalu fajnal-fora održanom na Malti, pobedili su branioca trofeja Pro Reko rezultatom 12:11.

Srpski reprezentativac Dušan Mandić bio je najbolji akter meča sa četiri gola, dok su Stilijanos Argiropulos, Deneš Varga i Silard Janšik dodali po dva pogotka. Ovom pobedom, mađarski klub prekinuo je niz od tri uzastopne titule Pro Reka, osvojivši drugi put u istoriji titulu prvaka Evrope.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Dušan Mandić bio je ključni igrač u trijumfu Ferencvaroša, postigavši četiri pogotka u finalnom meču. Njegova izvanredna igra doprinela je ostvarenju istorijskog uspeha za mađarski klub. Pored Mandića, Argiropulos, Varga i Janšik takođe su pružili značajan doprinos pobedi svog tima, čime su pokazali izuzetnu timsku koheziju i sportski duh.

Foto: www.profimedia.rs

 

Nakon tri uzastopne titule, ekipa Pro Reka morala je da se suoči sa porazom od strane Ferencvaroša u finalu. Iako su igrali snažno i borbeno, nije im uspelo da zadrže trofej u svojim rukama. Frančesko Di Fulvio, Mateo Grata, Aron Janger i Kostantinos Kakaris bili su najefikasniji u timu Pro Reka, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz od motivisanog Ferencvaroša.

Olimpijakos je osvojio treće mesto, pošto je pobedio Novi Beograd rezultatom 9:6, čime su zauzeli zasluženo mesto na pobedničkom postolju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading