GOREĆE ARENA U SUBOTU: MMA borci najavili spektakl, već PALE TEŠKE REČI

Autor:

Sport

30.05.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devet borbi biće u našoj najvećoj hali.

GOREĆE ARENA U SUBOTU: MMA borci najavili spektakl, već PALE TEŠKE REČI

Foto: Republika

Beogradska arena biće poprište još jednog sportskog spektakla, ovaj put u MMA sportu. Za ovu subotu, 1. jun, zakazan je FNC 17 spektakl, a ako je suditi na osnovu prošlogodišnjeg događaja u Pioniru, ovo će biti nešto do sada neviđeno kod nas. Prema rečima organizatora, u našoj najvećoj hali očekuje se više od 16.000 navijača, koji će moći da uživaju u čak devet borbi u oktagonu.

- Preselili smo događaj iz Pionira u Arenu, to je veliki zalogaj. Dalje od toga u ovom delu Evrope, pa i u celoj Evropi, nema. Imali smo veliku nervozu, ali Beograd i Srbija su se pokazali kao dobra publika i dobro tržište. Doveli smo najbolje borce iz Srbije i regiona. Svaka borba bi mogla da bude glavna na nekom drugom događaju. Naravno, borci ne dolaze za kikiriki, stavljaju na kartu svoj ugled, pa je razumljivo da će dati sve od sebe. Pozivam sve koji mogu da dođu u Arenu, da osete taj ambijet, a svi ostali mogu da gledaju prenose na FNC TV - rekao je Dražen Forgač, osnivač FNC.

 

 

Od ranije se zna da će rukavice u Beogradu ukrstiti Fransisko Bario Kroata i povratnik, Dušan Džakić. Upravo njih dvojica zapalili su vatru na konferenciji za medije.

- Vraćam se MMA borbama posle pet godina. Hvala što ste me zvali kada sam izazvao Barija. Ja idem da radim ono što sam radio 35 puta do sada. Deset godina, imao sam šest operacija oka, imao sam "pseće borbe". Sada sam tu, dao sam šest meseci života za ovo i pokazaću zašto sam tu. Francisko je brac, šampion, a ja ću sve što imam kazati u oktagonu. Pozivam svoje navijače da ne vređaju Barija, da navijaju sportski - rekao je Džakić, ali mu Bario nije dao mira:

- Možda nemam mečeva toliko kao ti, ali nemam presiju. Neka me vređaju, biće mi slađe kada pobedim. Prozvao si me, to je to. Idemo u fajt. Nema zle krvi. Ne želim da ga povredim, već da se preda.

A onda su počele prozivke. Kako je to izgledalo pogledajte u sledećem videu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading