SKANDALČINA: MMA borac šutnuo ring devojku u zadnjicu i dobio batine koje će dugo pamtiti - usledila je DOŽIVOTNA SUSPENZIJA! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.04.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MMA borci su često poznati po svojoj ekscentričnosti kako unutar oktagona, tako i van njega. Njihove neobične i ponekad kontroverzne postupke često prate mediji i navijači širom sveta.

SKANDALČINA: MMA borac šutnuo ring devojku u zadnjicu i dobio batine koje će dugo pamtiti - usledila je DOŽIVOTNA SUSPENZIJA! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen

Iranski MMA borac Ali Habaiti doživeo je poraz tehničkim nokautom u petom minutu borbe, ali je njegov potez pre početk borbe izazvao veliku buru u sportskoj javnosti.

Naime, borba između pomenutog Iranca i Arkadija Osipjana iz Jermenije koja je održana u ruskoj prestonici imala je svoju neslavnu uvertiru, s obzirom da je Iranac neposredno pre početka borbe šutnuo u zadnjicu ring-devojku Mariju, što je pored burih reakcija u javnosti, dovelo i do doživotne suspenzije Alija Habaitija u organizaciji HFC.

 

 

Pored činjenice da je borba po Iranca neslavno okončana, veliki problemi su usledili i nakon izlaska iz oktagona. Nezadovoljni ponašanjem Habatija, publika je burno reagovala, a pretilo je čak i da se sukob rasplamsa, s obzirom da su pojedinci iz publike želeli da se sa njim i fizički obračunaju, što su u dobroj meri i uspeli, a reakcijom obezbeđena sprečene su i teže posledice.

Nakon svega što je učinio, iranski borac je pokušao i izvini kako devojci koju je šutnuo, tako i kompletnoj svetskoj sportskoj javnosti:

- Nisam se dobro ponašao prema Mariji. Bilo je nekoliko borbi pre moje, bio sam veoma napet i samo sam hteo da borba počne. Želim da joj se javno izvinim. Oženjen sam i cenim žene. Ona je samo radila svoj posao, a posle borbe nisam odmah priznao svoju grešku jer su me udarili u glavu.

 

 

Kao što je već rečeno, organizacija HFC je donela brzu i nemilosrdnu odluku. Ali Habaiti je doživotno suspendovan, a navedeni gest trebao bi biti nauk i svim ostalim borcima koji bi se usudili da ponovo ovakav, ili sličan neprimereni gest.

Ovaj incident jasno pokazuje koliko su ekscentrični i kontroverzni neki MMA borci, čime privlače pažnju javnosti i često izazivaju burne reakcije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading