ŠOK: Mbape priznao za koji klub navija, a to nije Real Madrid!

Autor:

Sport

28.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuzu ovo nije trebalo.

ŠOK: Mbape priznao za koji klub navija, a to nije Real Madrid!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski svet bruji od spekulacija kako se ugovor Kiljana Mbapea sa Pari Sen Žermenom završava 30. juna. Sa glasinama o potencijalnom prelasku u Real Madrid, mladi fudbaler je predodređen da postane jedan od najplaćenijih igrača u sportu, čineći ga ključnom figurom za španske gigante. Međutim, nezadovoljstvo Mbapea je već neko vreme očigledno, pokazujući njegovu želju za novim poglavljem u karijeri.

Pre dve godine, PSŽ je obezbedio usluge Mbapea jednim od najunosnijih ugovora u fudbalskoj istoriji. Francuski napadač trenutno zarađuje ogromnih 6 miliona evra bruto mesečno (2.7 miliona neto), uz neverovatni bonus od 180 miliona evra pri potpisivanju ugovora, i dodatnih 70 miliona evra na kraju svake godine trogodišnjeg ugovora. Uprkos ovim neverovatnim ciframa, Mbape je odlučio da iskoristi opciju za odlazak bez obeštećenja posle dve sezone.

U iskrenom intervjuu za Skaj Sport, Mbape je otkrio zanimljiv detalj iz svoje mladosti. Dvadesetdvogodišnjak je izrazio svoje interesovanje za italijanski fudbal, nagoveštavajući potencijalni prelazak u Italiju u budućnosti.

- Italijanski fudbal? Nikad se ne zna. Uvek sam govorio - ako odem u Italiju, ići ću u Milan. Kao dete, gledao sam svaku utakmicu i bio žestoki navijač. Celokupna moja porodica, svi smo navijali za Milan - otkrio je Mbape.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading