PODRAŠČANIN EMOTIVAN NAKON OSVAJANJA EVROPSKE TITULE: Otkrio šta je obećao ćerki za rođendan!

Autor:

Sport

06.05.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Ovo je bila moja poslednja utakmica u Trentu i lepše nije mogla da se završi moja karijera u ovom klubu'' - ističe srpski odbojkaš.

PODRAŠČANIN EMOTIVAN NAKON OSVAJANJA EVROPSKE TITULE: Otkrio šta je obećao ćerki za rođendan!

Foto: FIVB

Marko Podraščanin

Srpski odbojkaš Marko Podraščanin ostvario je neverovatan uspeh sa italijanskim Trentinom, osvojivši titulu šampiona Evrope. U finalu Lige šampiona, ekipa Trentina trijumfovala je nad poljskim Jastržebskim rezultatom 3:0, po setovima 25:20, 25:22, 25:21.

Nakon utakmice, Podraščanin nije mogao da sakrije svoje oduševljenje, ističući da mu ovaj trijumf ima poseban emotivni značaj.

- Puno mi je srce, presrećan sam, zaslužili smo posle velike borbe tokom cele sezone i neuspeha u italijanskom plek-ofu gde smo stali u polufinalu. Ovo je bila moja poslednja utakmica u Trentu i lepše nije mogla da se završi moja karijera u ovom klubu, u kojem sam bio pune četiri godine - poručio je reprezentativac Srbije.

 

 

Podraščanin je otkrio da je svojoj ćerki Mili obećao pobedu na njen rođendan.

- Da, obećao sam ćerki Mili pobedu na rođendan i ispunio sam joj tu želju, a znamo koliko je današnji dan važan za pravoslavni svet, pošto smo se svi jutros probudili sa istim mislima i rečenicama koje svake godine razmenjujemo na najveći hrišćanski praznik – vaskrs! Još uvek nisam podigao pehar, ali verujem da će i to biti poseban trenutak za mene - istakao je Marko Podraščanin.

Podraščanin važi ja jednog od najboljih srpskih odbojkaša i sigurno će biti upisan zlatnim slovima u anale ovog sporta. Jedan je od najtrofejnijih naših igrača, a boje Srbije brani još od davne 2006. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading