JEZIVO: Pogledajte kako izgleda mladi Srbin nakon operacije posle stravičnog sudara sa golmanom! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

06.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudar sa čuvarom mreže Slavena mogao skupo da ga košta.

JEZIVO: Pogledajte kako izgleda mladi Srbin nakon operacije posle stravičnog sudara sa golmanom! (FOTO) (VIDEO)

Foto: FK Gorica

FK Gorica

U okviru 33. kola hrvatskog šampionata odmerili su snage Slaven Belupo i Gorica, a domaćin je dobio susret rezultatom 4:1. Međutim, trijufm Slavena je pao u drugi plan, zbog nemilog događaja koji se dogodio na utakmici. Naime, fudbaler gostujućeg tima Đura Đekić je imao stravičan sudar sa golmanom Slavena,

U 20. minutu susreta se dogodila opasna situacija, kada je golman Ivan Banić udario protivničkog igrača Đura-Đulija Đekića kolenom po glavi. Đekić je pao na travu i nije se pomerao, što je izazvalo veliku zabrinutost među učesnicima meča. Medicinska ekipa je odmah reagovala i pružila pomoć nesrećnom fudbaleru. Srećom, Đekić se u međuvremenu osvestio, ali je zbog teških povreda morao biti hitno prevezen u bolnicu.

Ipak, zbog ozbiljnosti povrede, Đekić je morao na operaciju koja je, javlja njegov klub, završena uspešno. Njegov klub Gorica objavio je kako Đekić izgleda dan nakon jezivog udarca u glavu, pružajući javnosti uvid u stanje mladog fudbalera nakon operacije.

Mladog Đekića su posetili Sportski direkotor kluba, Marko Brkljača i predsednik Nenad Čmko i pružili mu podršku. Naravno, poruke oporavka stižu sa svih strana koje sigurno dosta  znače omladinskom fudbaleru Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading