MARTIN POSTAVIO NOVI REKOD! Ostavio konkurenciju u OBLAKU prašine - zaslužio je VELIKU NAGRADU!

Autor:

Sport

17.08.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko bravo!

MARTIN POSTAVIO NOVI REKOD! Ostavio konkurenciju u OBLAKU prašine - zaslužio je VELIKU NAGRADU!

Foto: Instagram/Printscreen/89jorgemartin

Uzbudljive kvalifikacije za Veliku nagradu Austrije donele su iznenađenja i spektakularne vožnje, a najviše pažnje privukao je Horhe Martin, vozač tima Pramak, koji je zauzeo prvo mesto i tako osvojio pol poziciju za trku. Njegov najbrži krug od 1:27,748 ne samo da mu je doneo pol poziciju, već je postavio i novi rekord staze, što dodatno potvrđuje njegovu izuzetnu vozačku sposobnost.

Iza Martina, na drugom mestu kvalifikacija našao se Frančesko Banjaja, dok je treće mesto zauzeo poznati Mark Markez. Aleš Espargaro, Džek Miler i Maverik Vinjales zauzeli su četvrto, peto i šesto mesto, dok je Enea Bastijanini zauzeo sedmu poziciju. Zanimljivo je da je Pedro Akosta, mladi vozač sa velikim očekivanjima, završio kvalifikacije na 14. mestu, što je izazvalo iznenađenje među ljubiteljima motociklizma, to znači da se može suočiti s izazovima, ali njegov talent i sposobnost mogu doneti neočekivane trenutke tokom trke.

Sprint trka u Austriji zakazana je za subotu u 15:00 časova i očekuje se da će ljubiteljima motociklizma pružiti još uzbudljiviju akciju i neizvesnost na stazi, ona će biti ključna za strategije timova i vozača, s obzirom na to da može doneti važne bodove i uticati na konačan raspored za glavnu trku. Svi ljubitelji ovog sporta sa nestrpljenjem iščekuju nastavak takmičenja i nadaju se novim uzbuđenjima i nezaboravnim trenucima na stazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading