ANĐUŠIĆ SA DVE REŠI RAZBESNEO DELIJE: Zvezdi navijači ga napali zbog prozivke

Autor:

Sport

19.10.2024

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo posle poraza crveno-belih od Barselone u Evroligi.

ANĐUŠIĆ SA DVE REŠI RAZBESNEO DELIJE: Zvezdi navijači ga napali zbog prozivke

Foto: Starsport

Nekadašnji košarkaš Partizana Danilo Anđušić izazvao je bes navijača Crvene zvezde, odmah nakon utakmice koju su crveno-beli izgubili od Barselone. Anđušić, koji sada igra za Dubai, je na svom X nalogu napisao samo dve reči, ali one su glasile "Kevin Panter" i tako aludirao na partiju nekadašnjeg saigrača iz crno-belog tabora protiv Zvezde u petak veče.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter u Areni


Naime, Panter je ubacio 26 poena i nekoliko ključnih šuteva u trijufmu svog tima u 4. kolu Evrolige nad Zvezdom u Beogradskoj areni posle produžetka sa 98:94, dok je sam Anđušić dobio žestoke uvrede na društvenim mrežama. Nisu navijači Zvezde štedeli Anđušića u komentarima, a podsetimo da je nekadašnji reprezentativac Srbije razbesneo Delije i kada je igrao za Partizan. Naime, on je početkom 2023. godine uzeo megafon i zapevao jednu veoma uvredljivu pesmu na račun crveno-belih, da bi se dan kasnije izvinjavao. Inače, njegova supruga Ivana nikad anije krila da je navijač Zvezde.

- Zato i nisi reprezentativac i nikad nećeš ni biti - glasio je jedan od blažih komentara, a onda se nisu birale reči, zbog čega ih nećemo ni napisati, ve vam ostaviti mogućnost da ih pročitate na njegovoj objavi na X mreži, ili ovde u fotogaleriji jer je sadržaj osetljiv:

 

 


Ovaj incident je samo nastavak sukoba između Anđušića i navijača Crvene zvezde, koji su već imali niz nesporazuma u prošlosti.

 

 

Danilo Anđušić, nekadašnji reprezentativac Srbije, trenutno nastupa za tim Dubai, gde je postao značajan igrač sa svojim kvalitetnim igrama. Njegov uticaj na terenu i van njega, kao i njegova pojava na društvenim mrežama, i dalje su predmet pažnje sportske javnosti.

Sukobi između sportista i navijača samo dodatno začinjavaju već uzbudljivu atmosferu sportskih nadmetanja. Anđušićev post na društvenim mrežama samo je još jedan u nizu događaja koji pokazuju koliko je strastvena košarkaška rivalstva mogu biti. Ostaje da vidimo kakav će biti dalji razvoj situacije i da li će Anđušić reagovati na burne reakcije navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading