MOĆNE REČI EVROLIGE: Navijači Zvezde ponovo pokazali kako se navija! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.10.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delije" zadale domaći zadatak!

MOĆNE REČI EVROLIGE: Navijači Zvezde ponovo pokazali kako se navija! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde trenutno igraju meč četvrtog kola Evrolige protiv Barselone u Beogradskoj areni. Tribine su ispunjene do poslednjeg mesta, igla nema gde da padne, a navijači crveno-belih su ponovo bili na visini zadatka, a to nije ostalo neprimećeno od strane najelitnijeg kontinentalnog takmičenja. 

Naime, Evroliga je na svom zvaničnom nalogu na društvenoj rmeži X podelila "delije" uz moćnu poruku.

- Električno! Atmosfera kao i obično u Beogradu - ističu iz Evrolige.

"Delije" imaju priliku da uživaju u duelu njihovih ljubimaca protiv ekipe Barselone u Areni. Ogromno interesovanje za ovaj meč najavljuje veliku podršku sa tribina, a već nekoliko sati pre početka utakmice formirali su se redovi ispred hale. Zvanični spiker je objavio da će meču prisustvovati impresivnih 20.232 navijača, što dodatno naglašava uzbuđenje koje vlada uoči ovog susreta.

Ranije tokom dana objavljeno je da je hala rasprodata, a dodatnih ulaznica više nije bilo moguće nabaviti. Ova činjenica dodatno potvrđuje koliko je veliko interesovanje za meč između Crvene zvezde i Barselone. Atmosfera u Beogradskoj areni očekuje se da bude nezaboravna, sa brojnim navijačima koji će svojom podrškom dodatno motivisati domaći tim.

Podsetimo, u prva tri ovosezonska meča puleni trenera Janisa Sferopulosa su savladali u francuskoj prestonici ekipu Pariza rezultatom 80:77. Grotlo Beogradske arene je "progutalo" Baskoniju (78:71), dok su najbolju partiju od početka nove takmičarske godine crveno-beli prikazali u Istanbulu gde je savladan Fenerbahče rezultatom 76:57.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading