IZMISLILI SMO POBEDU! Kalinić izneo utiske nakon pobede nad Baskonijom!

Autor:

Sport

09.10.2024

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislim da imam dosta iskustva, prošao sam puno velikih trenera da mogu nešto i da prenesem na igrače - naveo je Kalinić.

IZMISLILI SMO POBEDU! Kalinić izneo utiske nakon pobede nad Baskonijom!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde upisali su i drugi trijumf u novoj sezoni Evrolige! Posle Pariza u Francuskoj savladana je i Baskonija u Beogradu sa 78:71 (25:20, 17:14, 17:15, 19:22) u krcatoj Beogradskoj areni. Vodili su crveno-beli gotovo svih 40 minuta pred svega odličnom. Jedan od najboljih na terenu bio je Nikola Kalinić koji je postigao 12 poena.

Kalinić je nakon meča poručio da su izmislili pobedu, jer nisu sjajno delovali na parketu.

Nismo igrali sjajno, ali izmislili smo pobedu - rekao je Kalinić i nastavio:

- Malo smo usporili, počeli smo da čuvamo rezultat, a toga ne sme da bude u košarci. Tu smo pogrešili, ali na kraju pobeda je najbitnija - naveo je igrač crveno-belih.

Kalinić smatra da je stekao dovoljno iskustva da može da prenese na mlađe.

- Tu sam uvek da kažem nešto pametno u svlačionici. Mislim da imam dosta iskustva, prošao sam puno velikih trenera da mogu nešto i da prenesem na igrače, ako hoće da me slušaju - ističe Nikola Kalinić.

Zvezdu u naredna dva kola očekuju veliki izazovi. Sledeće nedelje na programu je duplo kolo Evrolige, a crveno-beli prvo idu na gostvanje Fenerbahčeu, a zatim u Beograd dolazi Barselone. Nimalo lak zadatak, ali to je važan test za izabranike Janisa Sferopulosa, koji su sigurno motivisani nakon odličnog starta u Evrolgii.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading