KENAN SPUŠTA LOPTU NAKON POBEDE NAD BASKONIJOM: "Nikada ne uzimamo zdravo za gotovo!"

Autor:

Sport

09.10.2024

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ostvarili bitnu pobedu.

KENAN SPUŠTA LOPTU NAKON POBEDE NAD BASKONIJOM: "Nikada ne uzimamo zdravo za gotovo!"

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Baskoniju  rezultatom 78:71 u okviru drugog kola Evrolige u Beogradskoj areni. Crveno-beli sada imaju maskimalan učinak nakon dve runde, pošto su u prošloj utakmici trijumfovali nad Parizom u gostima, a sada su opravdali očekivanja navijača i slavili na domaćem terenu. 

Nakon utakmice, igrać tima sa Malog Kalemegdana, Ajzea Kenan poručio je da je dobar osećaj dobiti meč pred odmaćim navijačima.

- Dobar je osećaj je pobediti. Prva uitakmica je kod kuće, dobar je osećaj dobiti utakmicu pred domaćim navijačima. Nikada ne izimamo zdravo za gotovo - poručio je Kenan i dodao:

- Cilj je bio da izađemo na teren sa utiskom da ovo moramo  da odigramo dobro u odbrani protiv ekipe koja dobro igra u tranziciji. Uživao sam na terenu, imao sam sjajanu energiji i verujem da kada budemoo igrali pred ovakvim navijačima, bićemo sve motivisaniji - ističe Kenan.

Zvezdu u naredna dva kola očekuju veliki izazovi. Sledeće nedelje na programu je duplo kolo Evrolige, a crveno-beli prvo idu na gostvanje Fenerbahčeu, a zatim u Beograd dolazi Barselone. Nimalo lak zadatak, ali to je važan test za izabranike Janisa Sferopulosa, koji su sigurno motivisani nakon odličnog starta u Evrolgii.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading