MONSTRUOZNO KUCANJE CENTRA PARTIZANA! Tandem Džons za najbolji potez prvog kola (VIDEO)

Autor:

Sport

03.10.2024

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Er" Tajrik na usluzi!

MONSTRUOZNO KUCANJE CENTRA PARTIZANA! Tandem Džons za najbolji potez prvog kola (VIDEO)

Foto: Starsport

Partizan u ovim momentima igra svoju prvu utakmicu u Evroligi ove sezone protiv Baskonije, a već u prvom poluvremenu crno-beli su nagovestili kako će ekipa izgledati na terenu ove sezone i šta su ideje Željka Obradovića.

Tajrik Džons je definitivno obeležio prvo poluvreme, posle kog Partizan vodi, neverovatnim zakucavanjem koje je za trenutak zaledilo protivničke navijače, ali i ostale igrače "parnog valjka".

Impresivno zakucavanje Džons je izveo nakon asistencije svog prezimenjaka, Karlika, čime su "bratska" veza i sportsko umeće došli do izražaja. Tajrik je maltene poleteo ka obruču, ostavljajući protivničke igrače u čudu svojom eksplozivnošću i skočnošću.


Ono što je ovaj potez učinilo još impresivnijim jeste činjenica da je 212 centimetara visoki Kalifa Diop završio na "posteru" Džonsa, simbolično govoreći da je postao žrtva ovog spektakularnog zakucavanja. 

 

Podsetimo, ovo je veliki test za crno-bele imajući u vidu da je Žoc od prošle sezone praktično promenio ceo tim, odnosno ostao mu je samo Balša Koprivica, dok su svi ostali otišli i doveo je nove momke. Zbog toga ovaj duel privlači pažnju mnogih ljubitelja košarke širom Evrope.

Zato se i domaćin potrudio da publika ima šta da vidi na parketu i osim košarke. Najavljeno je bilo da će se dogoditi spektakl večeras u Buesa Areni, ali je performans zaista bio i više od toga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading