VIŠE MI SE SVIĐA PARTIZAN OD ZVEZDE: Ljubimac grobara konačno presekao

Autor:

Sport

03.10.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu bilo lako da se odluči

VIŠE MI SE SVIĐA PARTIZAN OD ZVEZDE: Ljubimac grobara konačno presekao

Foto: Starsport

Nova sezona Evrolige počinje večeras, a pored Crvene zvezde i Partizana opet stoji veliki znak pitanja. Više ljubitelja košarke daje blagu prednost crno-belima, ali niko ne potcenjuje ni Sferopulosovu ekipu. Svoje mišljenje o sastavu večitih rivala izneo je i igrač Baskonije Čima Moneke.

- Partizan ima samo jednog igrača koji je bio u timu prošle sezone. Kompletno nov sastav. Mislim da su neverovatni, toliko mnogo promena. Po mom mišljenju, mislim da imaju trojicu plejmejkera koji su , verovatno, najbolji u timu. To je Karlik Džons - počeo je Moneke, pa nastavio:


- Mnogi ljudi ne znaju, ali Dvejn Vašington i Ife Lundberg. Ife ima neverovatno samopouzdanje. Jedna priča o Ifeu. Igrao je za Manresu, pre pet, šest godina. Momci u tom timu su mi rekli, svim je pričao da će biti u Evroligi, da će biti u NBA. On želi da bude najbolji. Nekoliko puta je u Bolonji spasavao ceo tim.

Ali, to nije sve...

Republika

Foto: Starsport

Moneke u Areni prošle sezone

- A Dvejn Vašington... Čoveče. Bila je predsezonska utakmica u Sakramentu, video sam ga, a nisam znao ko je i tada i rekao: "Ovaj momak je elita. Sa pravim trenerom i samopouzdanjem, ovaj momak može da bude "gejmčejndžer"." Tajrik Džons i Brendon Dejvis će imati neverovatnu godinu. Čini mi se da mi se svi oni više sviđaju malo više od Zvezde - iskren je bio Nigerijac.

Ipak, gaji simpatije i prema Zvezdi, pre svega zbog Mekintajera sa kojim je delio svlačionicu prošle godine...

- Takođe, sviđa mi se šta je Zvezda uradila. Kodi će imati veliku godinu, Ajzea Kenan, takođe, jako je jeftin na fantaziju. Čini mi se da će biti dobra godina za Srbiju. Ali, ulazak u plej-of, ne znam. Osećam da su u plej-in rangu, ali videćemo. Ko bude zdraviji ide dalje - zaključio je Moneke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading