DUŠKO VUJOŠEVIĆ OPERISAN! Evo u kakvom je stanju

Autor:

Sport

03.10.2024

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podvrgnut je teškoj intervenciji

DUŠKO VUJOŠEVIĆ OPERISAN! Evo u kakvom je stanju

Foto: Starsport

Dule Vujošević

Trofejni trener Partizana Duško Vujošević nedavno je prošao kroz operaciju u jednoj bolnici u Beogradu, a danas je konačno pušten na kućno lečenje. Vujošević je ipak, prema rečima stručnog konsultanta "Sport kluba" Milutina Aleksića, izrazio zadovoljstvo svojim trenutnim stanjem i nagovestio povratak u normalan život.

Milutin Aleksić, zajedno sa Aleksandrom Trifunovićem i Vladom Dragutinovićem, poslao je emotivan pozdrav Vujoševiću u podkastu „Večiti“.

Republika

Foto: Starsport

Duško Vujošević i Željko Obradović

Izašao sam iz bolnice, polako se vraćam. Dobro sam“ poručio je kratko Vujošević za Sport klub. Ove reči su sigurno obradovale njegove mnogobrojne navijače i pratioce Partizana koje su vesti o zdravstvenom stanju "Generala Duleta" zabrinule.


Iako je fokus trenutno na njegovom oporavku, Vujošević je pre nekoliko dana dao izjavu za Sport klub u kojoj je istakao važnost zadržavanja Svetislava Pešića na poziciji selektora reprezentacije Srbije. Ova izjava je izazvala značajnu pažnju javnosti i postala tema brojnih sportskih diskusija.

Duško Vujošević je poznat po svojoj strasti prema košarci i njegovom snažnom uticaju na srpski sport, pa je svaka njegova izjava pažljivo praćena i analizirana. S obzirom na njegovu bogatu karijeru i iskustvo, njegovo mišljenje ima težinu i uticaj u sportskim krugovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading