JOŠ DVE SEZONE U MAJAMIJU! Nikola Jović produžio ugovor - Evo koliko para je uzeo!

Autor:

Sport

06.09.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ove cifre sve će vam se zamantati.

JOŠ DVE SEZONE U MAJAMIJU! Nikola Jović produžio ugovor - Evo koliko para je uzeo!

Foto: www.profimedia.rs

Majami Hit je odlučio da aktivira četvrtu, poslednju godinu iz četvorogodišnjeg ugovora sa Nikolom Jovićem, što znači da će srpski košarkaš ostati na Floridi do kraja sezone 2025/2026.

Iako je prošlu sezonu započeo u razvojnoj ligi, Jović je svojim nastupima u NBA ligi i reprezentaciji Srbije pokazao veliki potencijal. U sezoni 2022/2023, Jović je zabeležio 46 nastupa, od čega 38 u startnoj petorci, uz prosečnih 7,8 poena, 4,4 skoka i 2 asistencije po utakmici. U plej-ofu, u kome je imao značajniju ulogu, postizao je 9,4 poena, 6,6 skokova i 2,2 asistencije u proseku za 25,7 minuta po meču.

Foto: www.profimedia.rs

Nastavlja u KK Majami Hit: Nikola Jović

Poređenja radi, u svojoj prvoj sezoni u NBA ligi nije beležio ni dva minuta u plej-ofu. Majami nije imao dilemu kada je odlučio da zadrži Jovića, a on će u poslednjoj godini ugovora zaraditi 4.445.417 dolara. S obzirom na njegov konstantan napredak, očekuje se da će Jović imati sve veću ulogu u timu, dok će ključna odluka biti da li će Majami ponuditi nastavak saradnje pre nego što istekne njegov ruki ugovor.

Majami Hit je Jovića draftovao kao 27. pika na NBA draftu 2022. godine, a sudeći po njegovim performansama, budućnost za ovog mladog košarkaša izgleda svetlo.

Sa ovakvim napretkom i sve većom odgovornošću u timu, Nikola Jović ima potencijal da postane ključni igrač Majamija u godinama koje dolaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading