TROJKA JE ZA TRENERA BOLNA RANA! Poraz Srbije od Amera i dalje je u ŽIŽI javnosti - TAČKA PUCANJA odigrala se 155 sekundi pre KRAJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.08.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je ovo moglo drugačije.

TROJKA JE ZA TRENERA BOLNA RANA! Poraz Srbije od Amera i dalje je u ŽIŽI javnosti - TAČKA PUCANJA odigrala se 155 sekundi pre KRAJA! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Trener Žalgirisa, Andrea Trinkijeri dao je svoje viđenje utakmice između Srbije i SAD na Olimpijskim igrama, istakavši ključne momente koji su uticali na ishod meča. Srbija je bila na pragu istorijske pobede, ali su Amerikanci kroz neverovatan preokret uspeli da se plasiraju u finale.

- Jedan posed ili jedan Kari manje - ocenio je Trinkijeri.

Srbija je imala impresivnu prednost od 17 poena sredinom druge četvrtine, a čak 13 poena prednosti na ulasku u poslednju četvrtinu. Ovo je bio ključni momenat utakmice koji je nagovestio potencijalno veliko iznenađenje.

- Dobrićeva otvorena trojka, da je pogodio dao bi Srbiji sjajnu prednost. Onda, tu je bio Kari, koji je jedinstven i igra za SAD - rekao je nekadašnji trener Partizana.

Trinkijeri je posebno istakao ključne trenutke u kojima je utakmica mogla da se odvije na drugačiji način. Pomenuta otvorena trojka Dobrića predstavljala je šansu za Srbiju da stekne značajnu prednost, ali nažalost, nije realizovana. Ovaj trenutak se pokazao presudnim, jer je u narednom napadu Stef Kari uspeo da pogodi svoju devetu trojku na meču, preokrenuvši tok utakmice u korist SAD.

Trinkijeri je istakao neverovatan individualni kvalitet američkih igrača kao ključni faktor koji je uticao na ishod meča. Posebno je pohvalio Stef Karija, ističući njegovu jedinstvenost i izuzetan doprinos timu SAD.

Iako je poraz Srbije od SAD bio razočaravajući, Trinkijeri je istakao da je ova utakmica pokazala koliko su sitni detalji i pojedinačni potezi važni u vrhunskom sportu. Srbija je pružila snažan otpor, ali je na kraju morala da prizna superiornost američkog tima.

Kao i mnogi navijači, Trinkijeri je ostao razočaran ishodom meča, ali je istovremeno prepoznao važnost ovog iskustva za dalji razvoj srpske košarkaške reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading