ZVEZDA OTVORENO PRED EVROLIGU! Evo kako je prošao "Media day" crveno-belih!

Autor:

Sport

04.09.2024

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jago i Lazić su poručili ovo.

ZVEZDA OTVORENO PRED EVROLIGU! Evo kako je prošao "Media day" crveno-belih!

Foto: Republika.rs

Zasluženi letnji odmor je protekao po planu, a nedavno su upaljeni i “motori” na Malom Kalemgdanu. Punom parom radi orkestar Janisa Sferopulosa slušajući i upijajući njegove savete. Grčki dirigent svojom palicom diktira tempo, dok jasno signalizira po kojim notama želi da izgleda igra njegovog sastava.

Za Zvezdu će u novoj sezoni igrati Kodi Miler Mekintajer, Stefan Lazarević, Ajzea Kenan, Miloš Teodosić, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Branko Lazić, Nikola Kalinić, Ognjen Dobrić, Džoel Bolomboj, Dalibor Ilić, Majk Daum, Nemanja Nedović, Rokas Giedraitis, Uroš Plavišić, Andrej Kostić i Jago dos Santos.

 

U pauzi između treninga košarkaši Crvene zvezde bili su glavni junaci “Media day-a” u hali “Aleksandar Nikolić". Osmeh izazvan dobrom zabavom i humorom, dosta poziranja ispred kamera, ali i po koji fantastičan potez na parketu čuvenog košarkaškog “bojišta”, prethodili su razgovori sa kapitenom srpskog šampiona – Brankom Lazićem.

- Još ne razmišljam o toj penziji - rekao je Lazić, koji tvdi da je već više puta indirektno pitan to pitanje.

 

 

Teško da je adaptacija mogla da traje kraće imajući u vidu da se veći deo tima aktuelnog šampiona regiona odlično poznaje, kako na terenu, tako i van njega.

Pronašli su crveno-beli sa Malog Kalemegdana mesto u društvu najiskusnijih timova Starog kontinenta, ali kao važan zalog za budućnost vide trio mladih talenata.

Prepoznatljiv je Branko po agresivnoj odbrani, a godinama unazad važi za jednog od najboljih defanzivaca Evrolige. Da malo ko voli da igra protiv njega potvrdile su i novajlije, prisećajući se međusobnih susreta u prošlosti.

Jago dos Santos je takođe naveo šta je prevagnulo i zašto je odlučio da ipak ostane u zvezdi.

- Osećam se srećno ovde, napokon imam dom - rekao je Jago o Zvezdi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading