UROŠ PLAVŠIĆ OSETIO DUH ZVEZDAŠTVA: Bronzani ''orao'' jedva čeka da počne sezona!

Autor:

Sport

22.08.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika mi je čast što sam se priključio ekipi i što sam postao deo Zvezdine porodice - poručuje.

UROŠ PLAVŠIĆ OSETIO DUH ZVEZDAŠTVA: Bronzani ''orao'' jedva čeka da počne sezona!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde su već neko vreme u Staroj Pazovi, marljivo trenirajući pod nadzorom trenera Janisa Sferopulosa. Među njima su i reprezentativci Srbije koji su nedavno osvojili bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a među njima se nalazi i novajlija Uroš Plavšić.

Uroš Plavšić je podelio svoje utiske o iskustvu sa Olimpijskih igara u Parizu, ističući da je to bilo veoma lepo iskustvo. On je naglasio veliku čast što je postao deo Zvezdine porodice i izrazio nadu da će stečena iskustva sa najboljim igračima sveta, poput Jokića i Milutinova, biti od velike koristi tokom predstojeće sezone.

- Velika mi je čast što sam se priključio ekipi i što sam postao deo Zvezdine porodice. Što se tiče reprezentacije i osvojene medalje, jedno veoma lepo iskustvo. Lep turnir je iza nas. Biti sa reprezentacijom, sa najboljim igračem sveta Jokićem, Milutinovim i ostalima. Meni to mnogo znači, zbog moje pozicije što sam radio sa njima. Nadam se da će sve te stvari koje sam naučio sa njima, da će da dođu do izražaja ove sezone - poručio je Plavšić.

Uroš Plavšić je sa velikim entuzijazmom najavio svoj dolazak u Crvenu zvezdu i predstojeću sezonu, ističući da je rad sa vrhunskim igračima tokom Olimpijskih igara bio dragoceno iskustvo koje će mu mnogo značiti u budućnosti. Očekuje se da će sa svojim znanjem i veštinama doprineti uspehu ekipe, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju njegovu prvu takmičarsku utakmicu u crveno-belom dresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading