DRAGIĆ JEDNIM POTEZOM BACIO GROBARE U TRANS! Evo šta je URADIO na svom oproštaju! (FOTO)

Autor:

Sport

25.08.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan gest slovenačke legende.

DRAGIĆ JEDNIM POTEZOM BACIO GROBARE U TRANS! Evo šta je URADIO na svom oproštaju! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Slovenački košarkaš Goran Dragić završio je svoju profesionalnu karijeru spektakularnom utakmicom u dvorani "Stožice" u Ljubljani.

Mnogi poznati asovi iz Evrolige i NBA ispratili su Dragića u penziju, među kojima se istakao i bivši košarkaš Partizana, Miroslav Mića Berić.

Nekadašnji igrač Majamija je svoju naklonost prema crno-belima još jednom potvrdio objavivši sliku na društvenim mrežama na kojoj pozira sa Berićem u Partizanovom dresu sa brojem 7.

Uz fotografiju, Dragić je napisao je:

- Dobro pamtim sve - stoji u njegovoj poruci, uz stihove pesme "Vraćaju se dani pobede".

Foto: printscreen/instagram

 

Ovaj gest je izazvao oduševljenje među grobarima, koji su pokazali veliku ljubav prema slovenačkom košarkašu.

Nije tajna da Goran Dragić gaji simpatije prema beogradskom Partizanu, a prošle sezone postojala je čak i mogućnost da zaigra za ovaj klub. Klub iz Humske je uputio ponudu slovenačkom košarkašu, ali je iskusni plejmejker ipak odlučio da okonča karijeru. Ipak, njegova ljubav prema crno-belima nije izostala, kako je pokazao i ovom gestom sa Mićom Berićem.

Oproštajna utakmica Gorana Dragića u dvorani "Stožice" u Ljubljani bila je spektakularna, a slike sa ovog događaja obišle su čitavu planetu. Mnoga velika imena košarke pridružila su se ovom emotivnom trenutku, čime je popularni "zmaj" dobio još jednu potvrdu svog velikog uticaja na svetsku košarku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading