NIJE ZNAO SA KIM IMA POSLA! Navijač BEZ RAZLOGA napao Danilovićevu ćerku, a ona ga KULTURNO SPUSTILA (FOTO)

Autor:

Sport

25.08.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treba nekad prvo razmisliti, pa tek onda napisati...

NIJE ZNAO SA KIM IMA POSLA! Navijač BEZ RAZLOGA napao Danilovićevu ćerku, a ona ga KULTURNO SPUSTILA (FOTO)

Foto: Starsport

Predrag Danilović

Jučerašnji oproštajni meč Gorana Dragića u Ljubljani okupio je brojne poznate zvanice, među kojima se našao i predsednik Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović. On je sa svojom porodicom prisustvovao ovom emotivnom događaju, a jedan neobičan trenutak zabeležen je kada je pokušao da zauzme svoje rezervisano mesto pored terena, ali je tamo već zatekao jednu žensku osobu. Kasnije se ispostavilo da je reč o njegovoj ćerki Sonji Danilović, mladoj odbojkašici.

Dok su Danilovići udobno sedeli na tribinama i pratili meč, na društvenim mrežama se dogodio nezgodan incident. Javio se jedan navijač koji je, na objavi koja prikazuje taj razgovor između oca i ćerke, napisao uvredljiv komentar, ne shvatajući ko su zapravo osobe na slici. Njegov komentar izazvao je burnu reakciju javnosti, ali i brz odgovor od same Sonje Danilović, koja je otkrila svoj identitet i naterala korisnika da shvati svoju grešku.

 

Republika

Foto: Instagram / AdmiralBet / Printscreen

Komentar i odgovor Sonje Danilović

- Ova glupača verovatno ni ne zna ko je Danilović pa mu objašnjava kako je ona tu sela i je*iga - napisao je korisnik.

Sonja Danilović je elegantno reagovala na neprimeren komentar napisavši: "Ja sam mu ćerka", uz srećan emotikon koji pušta suzicu.

Ovaj incident još jednom je pokazao koliko je važno pažljivo birati reči i razmisliti pre nego što se javno izrazi neko mišljenje. Još jedan primer kako se informacije brzo šire putem interneta, ali i kako jedan trenutak nepažnje može imati dalekosežne posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading