DELIJAMA SE OVO NEĆE SVIDETI! ČOVIĆ OTKRIO: Petrušev sve DALJE od povratka, roster je ZATVOREN!

Autor:

Sport

25.08.2024

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Greška je napravljena prošle sezone, ali ne sa naše strane"

DELIJAMA SE OVO NEĆE SVIDETI! ČOVIĆ OTKRIO: Petrušev sve DALJE od povratka, roster je ZATVOREN!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde vredno rade u Staroj Pazovi i pripremaju se za novu izazovnu sezonu. Za to vreme, navijači na društvenim mrežama traže samo jedno - četvorku. I to nijednu drugu nego Filipa Petruševa. Međutim, prema najnovijoj izjavi Nebojše Čovića čini se da od reprezentativca Srbije nema ništa, te da se trenutni roster čak ni neće više menjati.

– Nema više nijedno pojačanje, razmišljali smo oko Petruševa, to je stvar koju rešavaju ljudi iz Olimpijakosa. Razumem ako ga ne puste. Greška je napravljena prošle sezone, ali ne sa naše strane. Tada smo bili zainteresovani, ali se nije dogodilo. Tu smo gde smo, računamo ako se ne dogodi to sa Petruševim da imamo zatvoren “roster”. Završili smo sa dovođenjem igrača, imamo ih 16. Imamo 10 domaćih igrača, a to nemaju klubovi u Evroligi, samo nas prati Žalgiris sa osam ili devet domaćih košarkaša. Želimo što bolji rezultat. Da u Evroligi uđemo među deset ili osam i da odbranimo sve tri titule osvojene prošle sezone – rekao je Čović na gostovanju na "TV Prva".

Republika

Foto: Profimedia

Sve dalje od dolaska: Filip Petrušev

Mnogo bure digla je i Čovićeva izjava oko želje da se dovede Avramović koju su mediji preformulisali da izgleda kao da su u Zvezdi to želeli prošle godine.

– Kako ko je preneo? Ima puno manipulacije u medijima. Mi smo o Aleksi razmišljali pre nego što je došao u Partizan, tadašnji trener Radonjić nije bio za to da Avramović dođe u Zvezdu. Sada sa navijačima imamo dogovor da nema transfera iz Partizana. Ne znam zašto je to tako. Samo znam da u klubu kod dotičnog je u ugovoru Avramovića stajalo da je obeštećenje za prelazak u Zvezdu 1.000.000 ili 2.000.000 evra, a Avramović je u CSKA prešao za 400.000 evra. To nije po zakonu, ali neki klubovi to imaju. To je sada tako, menjaće se to vremenom kada se promeni i ambijent. Kabokla smo gledali kada smo i Jaga skautirali, imali smo razgovore sa menadžerima koji su nam usled spora sa Venecijom tražili 900 hičljada i milion evra. Zato smo odustali od Kabokla – rekao je Nebojša Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading