JOKIĆ ODUŠEVIO SVE BRUTALNIM ZAKUCAVANJEM: Oglasili se Denver i NBA nakon ovog poteza! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jokić ukrao šou.

JOKIĆ ODUŠEVIO SVE BRUTALNIM ZAKUCAVANJEM: Oglasili se Denver i NBA nakon ovog poteza! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Nikola Jokić

U Sloveniji se trenutno održava oproštajna utakmica za legendarnog košarkaša Gorana Dragića, koji je odlučio da stavi tačku na svoju bogatu karijeru. Ova emotivna prilika okupila je brojne zvezde, među kojima se istakao i srpski centar Nikola Jokić.

Jokić, koji je nedavno učestvovao na Olimpijskim igrama u Parizu, stigao je u Ljubljanu kako bi prisustvovao ovoj važnoj utakmici. Međutim, nije samo prisustvovao - on je svojom izvanrednom igrom i neverovatnom atletičnošću uspeo da oduševi publiku i košarkaške zaljubljenike širom sveta.

Jedan od najupečatljivih momenata bio je kada je Jokić, inače poznat po svom izvanrednom pregledu igre i dodavanju, demonstrirao svoje atletske sposobnosti. U jednom napadu, uspeo je da baci loptu na tablu i zatim je uhvati i zakuca, ostavljajući prisutne u neverici.

Ovaj potez nije prošao neprimećeno čak ni u NBA ligi, gde su iz Nagetsa stigle reči divljenja za Jokićevu izvedbu. Takođe, NBA liga je istakla video snimak ovog neverovatnog poteza, čime je još jednom potvrđeno koliki uticaj Nikola Jokić ima na svetsku košarku.

- Divlje - napisali su Nagetsi.

 

 

Ova oproštajna utakmica za Gorana Dragića postala je još značajnija zahvaljujući prisustvu Nikole Jokića i njegovoj neverovatnoj igri. Njegova sposobnost da iznenadi i oduševi publiku, čak i van terena NBA lige, jasno pokazuje zašto je Jokić jedan od najcenjenijih košarkaša današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading