NISTE SRBIN AKO NE ZNATE OVU PESMU! FIBA iznenadila navijače i pustila OVAJ HIT u Beču (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" brane titulu šampiona Evrope.

NISTE SRBIN AKO NE ZNATE OVU PESMU! FIBA iznenadila navijače i pustila OVAJ HIT u Beču (VIDEO)

Foto: FIBA 3x3

Evropsko prvenstvo u basketu trenutno se održava u Beču, gde naša reprezentacija, poznata kao "Orlovi", brani titulu šampiona. Srbija je uspela da se plasira u polufinale, a protivnika će saznati nakon odigravanja preostalih utakmica. Publika na turniru uživa u sjajnoj atmosferi, a jedan od nezaboravnih trenutaka zabeležen je kada su organizatori odlučili da puste čuveni srpski hit "Jutro je" u izvođenju Nade Topčagić, što je izazvalo oduševljenje među navijačima. Na zvaničnoj stranici FIBA-e osvanuo je snimak koji prikazuje kako su navijači reagovali na ovu pesmu, a kratko je napisano:

- Niste Srbin ako ne znate ovu pesmu.

 

 

Kada je pesma "Jutro je" zasvirala iz zvučnika, navijači su se momentalno prepustili ritmu i emocijama. Snimak koji je objavljen na zvaničnoj stranici FIBA-e prikazuje kako su navijači pevali i skakali uz ovu omiljenu pesmu, stvarajući nezaboravan ambijent na tribinama. Oduševljenje i zajedništvo bili su jasno vidljivi, dok su se navijači u transu prepustili čarima muzike i podržali svoj tim na najbolji mogući način.


Evropsko prvenstvo u basketu u Beču donosi izuzetnu atmosferu i uzbuđenje među ljubiteljima ovog sporta. Navijači su svojim prisustvom i energijom doprineli stvaranju fantastične atmosfere, dok su se takmičarski duh i sportski duh nadmetanja sjajno ispreplitali. Srbija, kao aktuelni šampion, ima veliku podršku svojih navijača, što dodatno motiviše igrače da pruže svoj maksimum na terenu.

Nakon uspešnog plasmana u polufinale, reprezentacija Srbije ima priliku da se bori za odbranu titule evropskog šampiona u basketu. Njihov put ka finalu biće poznat nakon odigravanja preostalih utakmica, a uz podršku vernih navijača, "Orlovi" su spremni da pruže svoj maksimum i pokušaju da ostvare još jedan veliki uspeh na evropskoj sceni. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju ishod ovog takmičenja, dok Srbija ima priliku da još jednom pokaže svoju snagu i kvalitet na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading