BRKA PRESREĆAN ZBOG POBEDE: Ovo smatra da je bilo ključno (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2024

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Srbije, istakao je ključne elemente koji su doprineli pobedi.

BRKA PRESREĆAN ZBOG POBEDE: Ovo smatra da je bilo ključno (VIDEO)

Foto: KSS

Basketaši Srbije

Basketaši Srbije su ostvarili značajan uspeh plasiravši se u polufinale Evropskog kupa u Beču, nakon pobede nad ekipom Holandije rezultatom 21:16. Najbolji igrač Srbije, Strahinja Stojačić, podelio je svoje utiske nakon velike pobede ističući da je ključno bilo igrati bolje, jače i čvršće u odnosu na prethodni dan. 

Morali smo da igramo bolje, jače i čvršće u odnosu na jučerašnji dan. To je bilo ključno. Prošle godine kada smo igrali ovde u Beču Svetski kup, rekao sam da je atmosfera ista kao da smo igrali u Novom sadu ili Beogradu - rekao je Stojačić.

 

 


Strahinja Stojačić, najbolji igrač Srbije u meču protiv Holandije, istakao je ključne elemente koji su doprineli pobedi. Njegova analiza ukazuje na važnost poboljšanja timskog nastupa i angažovanja u igri, što je rezultiralo značajnim trijumfom.

 

 

Srbija će se sutra od 13.25 časova suočiti sa ekipom Švajcarske u meču polufinala. Očekuje se da će basketaši Srbije pružiti svoj maksimum kako bi odbranili titulu osvojenu prošle godine i plasirali se u finale Evropskog kupa.

Ovaj uspeh basketaša Srbije predstavlja važan korak ka ostvarivanju njihovih sportskih ciljeva, a publika sa nestrpljenjem očekuje ishod narednog meča. Srbija je još jednom pokazala svoju sposobnost da se takmiči na najvišem nivou i da ostvari značajne rezultate u internacionalnim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading