VREME JE! Jago zapalio društvene mreže! Ovom objavom bacio navijače u trans!

Autor:

Sport

18.08.2024

14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će biti zanimljiva sezona.

VREME JE! Jago zapalio društvene mreže! Ovom objavom bacio navijače u trans!

Foto: KLS

Košarkaški tim Crvene zvezde ulazi u novu sezonu sa znatno jačim sastavom, što obećava uzbudljivu sezonu kako u Evroligi, tako i u AdmiralBet ABA ligi. Sa dolaskom nekoliko veoma iskusnih igrača, tim sa Malog Kalemegdana je ojačan na svim pozicijama, a zadržavanje ključnih igrača iz prethodne sezone dodatno pojačava optimizam navijača.

Jedan od najznačajnijih poteza u rekonstrukciji tima bila je odluka Brazilca Jaga dos Santosa da ostane u Beogradu, uprkos primamljivoj ponudi iz Rusije. Ovo je značajan potez za Crvenu zvezdu, s obzirom na Mateušev kvalitet i doprinos timu. Osim toga, Jago je imao zapaženu ulogu na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je sa reprezentacijom Brazila uspeo da prođe grupnu fazu, pre nego što je naišao na snažnu ekipu SAD.

Pored iskusnih pojačanja, tim će moći da se osloni na kontinuitet i uigranost igrača koji su već igrali zajedno, stvarajući snažnu kombinaciju iskustva i mladosti, a Jago je jedan miljenika navijača tima sa Malog Kalemegdana, a ovom objavom je zapalio društvene rmeže i sigurno bacio Delije u trans.

- Već sam na dugoj pauzi, vreme je da se vratim nazad - kratko je napisao Jago.

 

Uzbuđenje raste kako se bliži početak nove sezone, a navijači Crvene zvezde sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se njihov omiljeni tim nositi sa novim izazovima i rivalima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Petrusev ili Kaboklo

18.08.2024 16:34

Covicu, daj jos Petruseva ili Kabokla u Zvezdu,jer to su dva igraca idealna za nas tim za poziciju 4-ke gde smo najslabiji!