ŠTA SPAJA DABOVIĆKU I BOGDANOVIĆA, A NIJE KOŠARKA?! "Ljubav Ane je stvarna" - Ovo mnogi nisu znali! (FOTO)

Autor:

Sport

18.08.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je sportska ikona!

ŠTA SPAJA DABOVIĆKU I BOGDANOVIĆA, A NIJE KOŠARKA?! "Ljubav Ane je stvarna" - Ovo mnogi nisu znali! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Eric Gay/Michael Conroy

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, danas proslavlja svoj rođendan, a povodom ovog događaja stigla je čestitka i od strane Evrobasketa. Međutim, nije samo on u centru pažnje, jer istog dana rođendan slavi i nekadašnja reprezentativka Srbije, Ana Dabović, koja danas puni 35 godina.

Ana Dabović, koja se može pohvaliti brojnim uspesima u nacionalnom dresu, osvojila je dve zlatne medalje sa selekcijom Srbije na Evrobasketu, dok se može pohvaliti i bronzanom medaljom. Pored evropskih uspeha, Ana ima i bronzanu medalju sa Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Njena predanost i ljubav prema Srbiji su evidentne, a Evrobasket je tim povodom uputio čestitke ističući Aninu veliku ljubav prema domovini.

- Ljubav Ane Dabović prema Srbiji je stvarna. Želimo ti najsrećniji rođendan Ana - glasila je čestitka oficijalne stranice FIBA ženski Evrobasket.

Pored uspeha na sportskom terenu, Ana Dabović nedavno je postala i majka, dodatno obogaćujući svoj život van terena. Njen doprinos srpskoj košarci i njeni lični uspesi čine je istinskom sportskom ikonom, a njena posvećenost reprezentaciji i ljubav prema Srbiji su nešto što se ističe i van terena.

Ovo je prilika da se istaknu ne samo sportski uspesi Bogdana Bogdanovića i Ane Dabović, već i da se pokaže da su rođendani prilika da se istakne ljubav prema sportu i domovini. Svim sportistima koji svojim uspesima i predanošću donose radost i ponos svojoj zemlji, čestitamo rođendan i želimo im još mnogo uspeha u karijeri i životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading