DALEKI ISTOK PRITEKAO U POMOĆ "ORLOVIMA"! Bogdanović mu je zahvalan do NEBA - postao je član TIMA iako nije KOŠARKAŠ! (FOTO)

Autor:

Sport

10.08.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postoje reči hvale.

DALEKI ISTOK PRITEKAO U POMOĆ "ORLOVIMA"! Bogdanović mu je zahvalan do NEBA - postao je član TIMA iako nije KOŠARKAŠ! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je značajan sportski uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu osvojivši bronzanu medalju. Uz izuzetnu podršku stručnog tima, uključujući i japanskog fizioterapeuta Takahira Učidu, košarkaši su ostvarili izuzetne rezultate na terenu.

Japanski fizioterapeut Takahiro Učida imao je značajnu ulogu u pripremi i održavanju fizičke spreme košarkaša tokom takmičenja. Učida, koji inače radi u Atlanta Hoksima zajedno sa kapitenom Bogdanom Bogdanovićem, bio je ključni deo stručnog tima naše reprezentacije.

Nakon osvajanja bronzane medalje, kapiten Bogdan Bogdanović izrazio je svoju zahvalnost Takahiru Učidi, ističući važnost njegovog prisustva i doprinosa tokom takmičenja. Učida je takođe izrazio svoju zahvalnost i sreću zbog prilike da bude deo tima i svedok istorijskog uspeha.

- Veoma sam srećan i zahvalan što sam svedok velikog uspeha ove sjajne grupe momaka. Gledati kako svakodnevno rade i okupljaju se kao tim bilo je neverovatno iskustvo. Ne mogu dovoljno da zahvalim ekipi što su me primili kao deo tima - poručio je Učida.

 

 

Olimpijske igre u Parizu donele su Srbiji petu medalju u istoriji takmičenja, čime je košarkaška reprezentacija još jednom potvrdila svoj značaj i kvalitet na međunarodnoj sceni. Ovaj rezultat predstavlja veliko dostignuće za sport u Srbiji i izaziva ponos kod svih ljubitelja košarke.

Osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu predstavlja veliki sportski uspeh za košarkaše Srbije. Uz podršku stručnog tima, uključujući i Takahira Učidu, reprezentacija je demonstrirala izuzetnu sportsku veštinu i timski duh, ostavljajući dubok trag u istoriji srpskog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading